You are here: Home » Shoppen » Ombar Raw Chocolate

Ombar Raw Chocolate

geschreven door Constance

Inmiddels is het bekend dat Raw Chocolate heel goed voor je is, en dat geldt ook voor de Ombar chocolade repen. Nu is Ombar niet alleen Raw maar ook nog eens Vegan én Organic. Het is nl. zuivelvrije chocolade gemaakt van rauwe organische cacao uit Ecuador.

ombar

Het verhaal van Ombar begint in de keuken van twee vrienden. Na wat geëxperimenteer met een gezonde levensstijl, raw food en cacao nibs, kwamen ze tot de ontdekking dat chocolade helemaal niet ongezond hoeft te zijn als je maar gebruik maakt van rauwe en organische ingrediënten. Rauwe gedroogde cacaobonen vallen in de categorie superfoods en bevatten tal van goede stofjes die prima zijn voor je lijf. Zo bestaat een rauwe cacaoboon uit behoorlijk wat polyfenolen – chemische verbindingen die voortkomen uit planten en onder andere zorgen voor een lager cholesterol gehalte en ontstekingsremmend werken. Daarnaast bevatten ze veel antioxidanten die goed zijn voor een gezonde stofwisseling en strakke huid.

Ombar wordt gemaakt van ongezuiverde kokossuiker en echte vruchten. Zo wordt de reep verrijkt met onder andere açai bessen, zwarte bessen, blauwe bessen, Goji bessen, cranberries en aardbeien. Het is een glutenvrije reep en er wordt geen zuivel gebruikt bij de productie. De tasty extra´s die in de repen te vinden zijn, zijn hele gedroogde en tot fijn poeder vermalen vanillestokjes. Ook heeft Ombar geweldig lekkere creamy chocolade in het assortiment zitten dat veel lijkt op melkchocolade maar waarbij gebruik is gemaakt van kokoscrème.

Dit zijn de smaken:
Dark 72%, Coco Mylk, Goji Berry, Coco Dark, Blueberry & Açai en Strawberry Mylk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com