Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear
  • Review; Cellularline Attitude BT oordopjes Review; Cellularline Attitude BT oordopjes
  • Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn Knops bewijst dat oordopjes hip én trendy kunnen zijn
  • Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music
  • Zo kies je de juiste matras Zo kies je de juiste matras
  • Vaderdagtip; Multi-room streaming dmv. een LED-lamp Vaderdagtip; Multi-room streaming dmv. een LED-lamp
wonen

De Kokoon headset helpt je met slapen

Ik heb, jaren geleden, de Sony Walkman NWZ-S754, getest en op dit model zat de SensMe app. En met deze app kan je je muziek indelen op stemming en tempo. En 1 vd kanalen is ‘midnight’ en met dit kanaal in oren ben ik regelmatig in slaap gevallen, wereldwijd. Helaas hebben de huidige Sony Walkmans deze functie niet meer.

kokoon onderweg

Maar toen ik de informatie over de Kokoon headset las, kreeg ik gelijk een deja-vu. De Kokoon hoofdtelefoon is een slimme headset die ervoor zorgt dat jij, met muziek op je oren, heerlijk kan slapen. Je stuurt de Kokoon dmv. een speciale app en op deze app kan je instellen naar wat voor muziek je ’s nachts wilt luisteren (of overdag).  (De Kokoon is gestart via Kickstarter en ontwikkeld ism. Onkyo.)

kokoon app

Maar de Kokoon kan nog veel meer, hij legt nl. ook je slaappatroon vast dmv. EEG sensoren. Elke nacht verloopt in verschillende slaapcycli en de sensoren vd. Kokoon merken wanneer je in slaap aan het vallen bent en zij passen dan ook het volume aan. En doordat je slaappatroon wordt geanalyseerd weet de Kokoon ook wanneer jij het beste wakker gemaakt kan worden en dit doet ie dmv. een speciaal alarm. Hierdoor wordt je rustig gewekt en wordt je fris en fruitig wakker.

[youtube]https://youtu.be/sLVqOZk8scY[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?