You are here: Home » Audio & video » De Kokoon headset helpt je met slapen

De Kokoon headset helpt je met slapen

geschreven door Constance

Ik heb, jaren geleden, de Sony Walkman NWZ-S754, getest en op dit model zat de SensMe app. En met deze app kan je je muziek indelen op stemming en tempo. En 1 vd kanalen is ‘midnight’ en met dit kanaal in oren ben ik regelmatig in slaap gevallen, wereldwijd. Helaas hebben de huidige Sony Walkmans deze functie niet meer.

kokoon onderweg

Maar toen ik de informatie over de Kokoon headset las, kreeg ik gelijk een deja-vu. De Kokoon hoofdtelefoon is een slimme headset die ervoor zorgt dat jij, met muziek op je oren, heerlijk kan slapen. Je stuurt de Kokoon dmv. een speciale app en op deze app kan je instellen naar wat voor muziek je ’s nachts wilt luisteren (of overdag).  (De Kokoon is gestart via Kickstarter en ontwikkeld ism. Onkyo.)

kokoon app

Maar de Kokoon kan nog veel meer, hij legt nl. ook je slaappatroon vast dmv. EEG sensoren. Elke nacht verloopt in verschillende slaapcycli en de sensoren vd. Kokoon merken wanneer je in slaap aan het vallen bent en zij passen dan ook het volume aan. En doordat je slaappatroon wordt geanalyseerd weet de Kokoon ook wanneer jij het beste wakker gemaakt kan worden en dit doet ie dmv. een speciaal alarm. Hierdoor wordt je rustig gewekt en wordt je fris en fruitig wakker.

[youtube]https://youtu.be/sLVqOZk8scY[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com