You are here: Home » Accessoires » Nieuwe VANMOOF damesfiets, Q-series

Nieuwe VANMOOF damesfiets, Q-series

geschreven door Constance

VANMOOF heeft een nieuwe damesfiets gelanceerd; de Q-series ofwel de Queen onder de stadsfietsen. Het is dé fiets voor de hardwerkende en multitaskende vrouw, die ook in de winter veilig en stijlvol van A naar B wilt komen.

VANMOOF Q-serie

De Q-series heeft een unieke ingebouwde opbergruimte, waarmee je eenvoudig een paar stiletto’s, extra kleding of een handtas in mee kunt nemen en zo ben je voorbereid op elke weer- en werkomstandigheid en kom je altijd stijlvol voor de dag. En ook heb je geen zorgen meer over kapotte fietslampjes, want de verlichting van de Q-series werkt pedaal aangedreven en is heel fel. Daarnaast zorgt het lichte maar solide aluminium frame ervoor dat je supersnel, én met stijl, aankomt op je bestemming.

Je kunt de Q-series naar jouw eigen smaak customizen. Er zijn 5 verkrijgbaar verschillende kleuren (zwart, goud, zilver, mint en roze) en kan je de fiets upgraden met verschillende accessoires, zoals een kinderzitje, een bagagedrager en fietstassen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?