You are here: Home » Huis & Tuin » Nieuwe keuken; M-systems fornuis

Nieuwe keuken; M-systems fornuis

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heb ik al gemeld dat Testman en ik op zoek waren naar een nieuwe keuken en inmiddels zijn onze ideeën definitief geworden; het ‘keuken-ei’ is gelegd. Dus ik ga jullie de aankomende weken op de hoogte houden van de vorderingen. We hebben niet een hele grote ruimte waarin de keuken geplaatst gaat worden maar 1 ding stond wel vast, we wilden een groot, losstaand, fornuis van 90 cm. breed. En dan wordt het kiezen want er zijn heel veel merken die zo’n fornuis aanbieden.

M-sytems MFNW-96IX

Er bleven uiteindelijk 2 merken over, Boretti en M-systems (onderdeel van Boretti). We hebben uiteindelijk voor het M-systems MFNW-96 IX fornuis gekozen en reden was heel simpel; deze vonden we het mooiste. Hij is strak van design en heeft niet teveel frutsels of andere tierelantijnen en is ook zuinig (energieklasse A).

Nu vind ik koken ook leuk om te doen dus behalve het uiterlijk waren ook de functionaliteiten van het fornuis belangrijk. De MFNW-96 IX is een rvs fornuis met een multifunctionele oven (80 liter, incl. 2 roosters en 1 braadslede) met grill, ontdooistand, hetelucht, turbogrill, warmhoudstand, turbobakken en conventioneel bakken. En onder de oven zit nog een opberglade, voor je bakblikken etc.

Het kookgedeelte bestaat uit 2 Wokbranders, 1 Snelle gasbrander, 1 Semi-snelle gasbranders en 2 Gasbranders (met gietijzeren pannendragers) en heeft een vonkontsteking.

Deel 1 van missie ‘nieuwe keuken’ is geslaagd, nu op zoek naar de wijnkoelkast en deze mag slechts 30 cm. breed zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com