Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen
  • December cadeaumaand; MIZU drinkflessen December cadeaumaand; MIZU drinkflessen
  • Lodge Cast Iron gietijzeren pannen Lodge Cast Iron gietijzeren pannen
  • Valentijnsdag bij Le Creuset Valentijnsdag bij Le Creuset
  • AGA introduceert Dual Control fornuis op gas AGA introduceert Dual Control fornuis op gas
  • Test; Philips AirFryer, deel 2 Test; Philips AirFryer, deel 2
shoppen

Nieuwe keuken; M-systems fornuis

Een tijdje geleden heb ik al gemeld dat Testman en ik op zoek waren naar een nieuwe keuken en inmiddels zijn onze ideeën definitief geworden; het ‘keuken-ei’ is gelegd. Dus ik ga jullie de aankomende weken op de hoogte houden van de vorderingen. We hebben niet een hele grote ruimte waarin de keuken geplaatst gaat worden maar 1 ding stond wel vast, we wilden een groot, losstaand, fornuis van 90 cm. breed. En dan wordt het kiezen want er zijn heel veel merken die zo’n fornuis aanbieden.

M-sytems MFNW-96IX

Er bleven uiteindelijk 2 merken over, Boretti en M-systems (onderdeel van Boretti). We hebben uiteindelijk voor het M-systems MFNW-96 IX fornuis gekozen en reden was heel simpel; deze vonden we het mooiste. Hij is strak van design en heeft niet teveel frutsels of andere tierelantijnen en is ook zuinig (energieklasse A).

Nu vind ik koken ook leuk om te doen dus behalve het uiterlijk waren ook de functionaliteiten van het fornuis belangrijk. De MFNW-96 IX is een rvs fornuis met een multifunctionele oven (80 liter, incl. 2 roosters en 1 braadslede) met grill, ontdooistand, hetelucht, turbogrill, warmhoudstand, turbobakken en conventioneel bakken. En onder de oven zit nog een opberglade, voor je bakblikken etc.

Het kookgedeelte bestaat uit 2 Wokbranders, 1 Snelle gasbrander, 1 Semi-snelle gasbranders en 2 Gasbranders (met gietijzeren pannendragers) en heeft een vonkontsteking.

Deel 1 van missie ‘nieuwe keuken’ is geslaagd, nu op zoek naar de wijnkoelkast en deze mag slechts 30 cm. breed zijn.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?