You are here: Home » DECIEM lanceert 4 nieuwe beautymerken

DECIEM lanceert 4 nieuwe beautymerken

geschreven door Constance

Na de introductie, in Nederland, van de Canadese merken FOUNTAIN en Hand Chemistry lanceert DECIEM nu 4 nieuwe merken voor je huid en haar; de Hylamide collectie, NIOD, Grow Gorgeous en HIF.

hylamide

Hylamide Skincare introduceert ‘s werelds 1e verzorging voor meerdere lagen van de huid. De serie bestaat uit 3 verschillende verzorgingslijnen. De SubQ Series zijn dagelijkse behandelingen die doordringen tot en leveren aan meerdere huidlagen. De transparante, natuurlijke Photography Foundations zijn ontwikkeld om de huid er beter uit te laten zien op foto’s, terwijl imperfecties tegelijkertijd worden vervaagd. De Booster Series zijn geconcentreerde serums voor een additionele specifieke of seizoensgebonden verzorging van de huid. Deze slimme beauty boosters dringen tevens diep door in de huid waar ze het evenwicht herstellen. Zo tovert de Hylamide Glow Radiance Booster een vermoeide huid om tot een stralende huid met sunkissed glow. Voor het eerst in de wereld van beauty worden next-generation technologieën gecombineerd om een subtiele zomerse teint zonder DHA (de werkzame stof in zelfbruiners) te ontwikkelen, terwijl tegelijkertijd de aanmaak van pigment wordt gestimuleerd voor een stralende, egale kleur.

NIOD

NIOD Skincare stimuleert huidcelregeneratie en stelt de huid in staat om uit zichzelf beter te herstellen. Hyaluronzuur zit van nature in het lichaam en neemt af naarmate we ouder worden. NIOD biedt een multifunctionele benadering voor de aanvulling van hyaluronzuur met het Multi-Molecular Hyaluronic Complex. Dit geavanceerde serum bevat 12 vormen van hyaluronzuur, gewonnen uit niet-dierlijke biotechnologische bronnen, en dringt diep door in de huid voor een zichtbaar gehydrateerd resultaat. Hyaluronzuur pre-cursors stimuleren de aanmaak van meer eigen hyaluronzuur, de Lower-molecule hyaluronic compounds bieden een optimaal gevoel van comfort en souplesse en de Highermolecule hyaluronic compounds bieden de huid aan het oppervlakte hydratatie en vormen een olievrije vochtverliesbarrière. Tot slot zorgt de NIOD Photography Fluid, een kleurloze primer, voor onmiddellijke hydratatie en een mooie finishing touch.

grow gorgeous

Grow Gorgeous minimaliseert haarverlies door de cyclus van het haar opnieuw te balanceren. Het beschermt de haarzakjes al in de 1e fase, wanneer je haar groeit, zodat een groot deel daar langer blijft. De collectie is ontwikkeld om de gezondheid van het haar te verbeteren, de balans van de hoofdhuid terug te vinden en de natuurlijke conditie te herstellen. De toevoeging van vriendelijke ingrediënten als soja-extract, bloemwater en tarwe, brengen het haar continu in een tiptop conditie. Het Hair Growth Serum Intense is de go-to oplossing voor lange, dikke en sterke lokken. Een intens geconcentreerd serum voorzien van het ingrediënt Stabilized Dihydroquercetin-Glucoside Complex wat zelfs wetenschappelijk bewezen heeft een beter resultaat te geven dan een haartransplantatie. Dit Complex richt zich op stamcellen met verschillende eigenschappen voor een zichtbare haargroei. Alle Grow Gorgeous producten zijn volledig parabenenvrij, zeepvrij en sulfaatvrij. (Gorgeous haarweetje: bij gebruik verbetert de haarlengte binnen acht dagen en de haardichtheid stijgt met 13% binnen vier maanden, wat concreet uitkomt op gemiddeld 13.000 meer haren.)

HIF

HIF (staat voor Hair Is Fabric) en dit product voorkomt beschadigde haarvezels en reinigt je hoofdhuid en haar op professionele wijze met de cleansing conditioners van HIF. Een intensieve dry cleaning voor het haar, alleen met water, zonder de natuurlijke oliën aan te tasten. HIF maakt gebruik van de unieke Fabric Depositing Technology (welke tevens in de textielindustrie wordt gebruikt om kleur te geven aan en te behouden in stoffen) zodat zowel de hoofdhuid als het haar profiteren van de zeer actieve en voedende ingrediënten zoals hyaluronzuur en exotische olie-extracten. De Growth Support Cleansing Conditioner moedigt een gezonde haargroei aan. Voorzien van hoog geconcentreerde koper peptiden wordt de aanmaak van collageen en elasticiteit gestimuleerd, terwijl tegelijkertijd het haarzakje wordt versterkt. Het haar beschadigt niet en breekt minder snel af, waardoor het tevens de mogelijkheid heeft om sneller te groeien.

Ik heb een 2-tal producten uit de DECIEM serie ontvangen en over mijn ervaringen lees je binnenkort meer.

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com