You are here: Home » Eten & koken » Groen winkelen? Dat kan online bij Green Jump

Groen winkelen? Dat kan online bij Green Jump

geschreven door Constance

Heb je ook weer goede voornemens gemaakt voor 2016? En is 1 daarvan dat jij (en je gezin) dit jaar duurzamer gaan leven én wonen? Dit kan heel eenvoudig bij de online winkel van Green Jump.

green jump

Het motto van Green Jump is heel eenvoudig; nl. op een leuke en simpele manier een groen sprongetje maken zodat iedereen gezond kan opgroeien in een duurzame wereld. En dat kan heel simpel en gemakkelijk met leuke spullen en accessoires die eco, bio en fair trade geproduceerd worden, en onder goede arbeidsomstandigheden. Green Jump heeft meer dan 2.000 producten die waarde hechten aan de combinatie van duurzaam én mooi.

thermosbakjes

Zelf werd ik helemaal ‘warm’ van de handige rvs-thermosbakjes waarmee je yoghurt, kwark of een portie vers fruit lekker gekoeld houdt of een warme lunch met soep, pasta of rijst warm houdt; alles blijft nl. koud of warm als je wilt in deze handige bakjes. De opening is groot genoeg om je eten makkelijk in te doen en om handig uit te eten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com