Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
  • LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie! LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie!
  • Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy
shoppen

Groen winkelen? Dat kan online bij Green Jump

Heb je ook weer goede voornemens gemaakt voor 2016? En is 1 daarvan dat jij (en je gezin) dit jaar duurzamer gaan leven én wonen? Dit kan heel eenvoudig bij de online winkel van Green Jump.

green jump

Het motto van Green Jump is heel eenvoudig; nl. op een leuke en simpele manier een groen sprongetje maken zodat iedereen gezond kan opgroeien in een duurzame wereld. En dat kan heel simpel en gemakkelijk met leuke spullen en accessoires die eco, bio en fair trade geproduceerd worden, en onder goede arbeidsomstandigheden. Green Jump heeft meer dan 2.000 producten die waarde hechten aan de combinatie van duurzaam én mooi.

thermosbakjes

Zelf werd ik helemaal ‘warm’ van de handige rvs-thermosbakjes waarmee je yoghurt, kwark of een portie vers fruit lekker gekoeld houdt of een warme lunch met soep, pasta of rijst warm houdt; alles blijft nl. koud of warm als je wilt in deze handige bakjes. De opening is groot genoeg om je eten makkelijk in te doen en om handig uit te eten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?