Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters
shoppen

Sieradenlijn RIVERSTONES

Er is een nieuw Nederlands sieradenmerk; RIVERSTONES en deze sieradenlijn is vooral geïnspireerd op de Natural Beauty. De oprichtster van RIVERSTONES, Ronja, heeft naast haar passie voor het ontwerpen van sieraden ook een fascinatie voor de drukte van de moderne maatschappij. Ronja heeft met haar collectie het doel om mensen te inspireren om momenten van rust en stilte te vinden in de drukte van het leven.

riverstones

Elke dag zien we ongeveer 3600 beelden. Elk uur horen we ongeveer 5000 geluiden. En elke minuut maken we minstens 2 keuzes, Maar waar nemen we de tijd om het rustig aan te doen? Ronja kwam in haar eigen leven dit ook vaak tegen. Het genieten van het moment zelf lukte niet omdat je alles wilt, nu, en altijd onder druk. Dit heeft haar aan het denken gezet: Waarom zou je prachtige sieraden dragen als je er nooit van geniet? Ze wilde iets creëren waarbij je er mooi vanbuiten uit ziet maar waarbij je jezelf ook goed van binnen voelt en zo is het concept Riverstones ontstaan.

riverstones armbanden

De productie van Riverstones vind plaats in Bali waar een klein team van geweldige goudsmeden sieraden maakt uit hoge kwaliteit materialen zoals 9.25 plated sterling zilver en 24krt plated goud. Ik was zelf aangenaam verrast door de subtiele designs, en kleurencombinaties en de hele collectie is zeer betaalbaar.

riverstones ring
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?