You are here: Home » Beauty » Test; Pearl Drops Pure Bleaching White door Testman

Test; Pearl Drops Pure Bleaching White door Testman

geschreven door Constance

Wil  je het nieuwe jaar in met mooie, stralende wittere tanden? Testman heeft de Pearl Drop Pure Bleaching White set geprobeerd, zoals 2 weken geleden aangekondigd.

pearl drops

Het aanbrengen van de beide gels gaat heel eenvoudig, je doopt het kwastje in de gel en vervolgens ‘lak’ je tanden en kiezen. Er staat duidelijk op de verpakking een 1 en een 2, dus er kan geen misverstand over bestaan wat de volgorde is.

Het is wel belangrijk dat je de gel ook goed tussen je tanden en kiezen aanbrengt want anders kan er toch wel kleurverschil ontstaan. Na een paar dagen had Testman een klein beetje gevoeligheid bij zijn tandvlees maar dat was na 1 dagje ook weer over.

pearl drops tanden

Conclusie; Als je verwacht dat je een Amerikaanse White smile krijgt à la Gerard Joling, dat gaat niet lukken maar dat kan je ook niet verwachten. Maar de Pearl Drops Pure Bleaching White set haalt de ergste aanslag van je gebit af. Testman had, volgens de Pearl Drops kleurstaal, toen hij begon, kleur 15 en 1 week later was dit kleur 7/8 geworden. Testman had er weinig verwachtingen van maar hij is nu overtuigd en zeker meer dan tevreden. De gel haalt de dagelijkse aanslag van je gebit die, na verloop van tijd, toch op je tanden achterblijft en je mag de kuur 2x per jaar doen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com