Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen Met hulp van CATRICE worden alle vermoeide vrouwen weer mooie vrouwen
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Moederdag cadeautip; Carmen Sonic Facial Cleansing Brush Moederdag cadeautip; Carmen Sonic Facial Cleansing Brush
  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging
  • Summerproof met Kruidvat Summerproof met Kruidvat
shoppen

Kruidvat lanceert Skinscience Purifying Cleansing System

Ook KRUIDVAT heeft nu een reinigingsborstel en deze borstel is onderdeel van het Skinscience Purifying Cleansing System.

skinscience gezichtsborstel

En met de beautytool en de speciale cleansing cream van het Skinscience System reinig je je huid 6x effectiever dan met de hand. De gezichtsreinigingsborstel met sonische technologie, in combinatie met de nieuwe Deep Cleansing Cream, geeft de huid een optimaal resultaat en dat is een schone, gladde, egale en gezonde huid.

skinscience navulborstel

Behalve de reinigingsborstel bestaat de serie uit een Skinscience ‘navulborstel’ en Kruidvat Skin Science Deep Cleansing Cream die speciaal is ontwikkeld voor gezichtsreiniging icm. het Kruidvat Skin Science Purifying Cleansing System. De crèmige gel verwijdert make-up en onzuiverheden op zachte wijze.De fijne scrubdeeltjes verfrissen de huid zonder deze te irriteren of uit te drogen. Het toegevoegde natuurlijke Kudzu-extract is bekend om zijn werking tegen vrije radicalen en gaat oxidatieve stress tegen. De nieuwe Kruidvat Skin Science producten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online.

skinscience cleansing cream
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?