You are here: Home » Ladygadgets » SIGMA SPORT lanceert de iD.RUN en iD.RUN HR, gps sporthorloges

SIGMA SPORT lanceert de iD.RUN en iD.RUN HR, gps sporthorloges

geschreven door Constance

Met de beide nieuwe sporthorloges iD.RUN en iD.RUN HR biedt SIGMA SPORT beginnende en gevorderde hardlopers 2 trainingsdevices, die snelheid en afstand middels GPS registreren. De iD.RUN beperkt zich daarbij tot de weergave van de  belangrijkste hardloopfuncties, terwijl de iD.RUN HR tevens de mogelijkheid voor optische hartslagmeting aan de pols biedt. Tijdens de trainingen kunnen bijv. de actuele, gemiddelde en maximale hartfrequentie en de daarop gebaseerde intensiteitszones worden weergegeven. Daarmee is de gebruikelijke kwaliteit van de trainingsaansturing en -analyse met groot comfort en zonder het dragen van een borstband mogelijk.

De trainingsweergaven kunnen via verschillende sportprofielen individueel worden ingesteld, zodat elke hardloper de gewenste data direct kan zien. Het grote display zorgt daarbij voor een goede leesbaarheid tijdens de training. Op tot maximaal 6 pagina’s per sportprofiel zijn 1-3 waarden van de in totaal 19 (en 27 bij iD.RUN HR) beschikbare trainingswaarden mogelijk. Beide horloges beschikken over een geïntegreerde Activity Tracker, welke direct op het hoofdscherm van het horloge de dagelijks afgelegde stappen, afstand, calorieën en het persoonlijke dagdoel weergeeft. De iD.RUN HR biedt tevens een snelle toegang tot de actuele hartslag, zonder een training te starten.

En ook vwb. analyses van de jouw trainingen hebben deze sporthorloges veel mogelijkheden. De sporthorloges geven al direct op het display een overzicht van individuele trainingseenheden, de maandstatistiek en persoonlijke records. De trainingshorloges kan je zonder app gebruiken en gelijk startklaar.  En wil je een meer uitgebreide analyse dan kan er, dmv. NFC, contact maken met een Android device en daarna kan je alle gegevens zien en opslaan in de SIGMA LINK app. En sluit je je iD.RUN of iD.RUN HR dmv. een USB kabel aan op je PC, dan kunnen de persoonlijke waarden nog gedetailleerder via het SIGMA DATA CENTER worden geanalyseerd. Zowel in het DATA CENTER als in de app is het mogelijk, trainingsresultaten direct in gekoppelde portals zoals Strava of TrainingPeaks te delen, of te synchroniseren met de SIGMA LINK app op de iPhone.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com