You are here: Home » Beauty » BULLDOG huidverzorging, speciaal voor mannen

BULLDOG huidverzorging, speciaal voor mannen

geschreven door Constance

We hebben momenteel Siberische kou in ons land en zelfs de coolste man kan niet zonder verzorging de winter door. Want vooral wanneer de temperaturen dalen en de verwarming binnen aan gaat, moet de huid goed beschermd worden. Zodra de buitentemperatuur onder de 8 graden duikt, gaan de talgklieren minder beschermende vetten produceren waardoor de huid merkbaar droger wordt. De verandering van koude temperaturen buiten en droge verwarmingslucht binnenshuis ontregeld de huid. Gelukkig biedt BULLDOG huidverzorging als ‘Man’s Best Friend’ de juiste oplossingen om de winter door te komen.


De man komt het koude seizoen door met de volgende tips:
Natuurlijk lonken warme douches of een bad in de winter, maar let op: te warm water doet de huid geen goed. Experts raden een watertemperatuur van ongeveer 35 graden aan.
De Moisturiser producten van Bulldog, Zowel de Original als de Sensitive variant, maken zelfs de ruwe winterhuid weer glad en soepel. De speciaal voor mannen ontwikkelde producten zijn eenvoudig in gebruik dankzij hun ongecompliceerde toepasbaarheid en de natuurlijke ingrediënten. De Original Moisturiser bevat onder andere groene thee en groen zeewier, de Sensitive Moisturiser is verrijkt met baobab, haver en wilgenkruid.


Wind-, weer- en verwarmingslucht kunnen ook het scheergebied van het gezicht belasten. Zorg dat je dit deel van het gezicht de juiste zorg geeft met de After Shave Balm van Bulldog. De Sensitive After Shave Balm met baobab, haver en wilgenkruid en de Original After Shave Balm met aloë vera, camelina olie en groene thee, zijn hier de beste vrienden van mannen die regelmatig scheren.
Het goed reinigen van de huid is ook een aanrader in de winter. Het is belangrijk dat men verzorgingsproducten gebruikt die natuurlijke ingrediënten bevatten en die de huid niet irriteren. De Original Face Wash van Bulldog reinigt het gezicht grondig en is verrijkt met aloë, camelina olie en groene thee.
Alle BULLDOG producten zijn veganistisch en er worden uiteraard geen dierproeven voor uitgevoerd. De huidverzorgingsproducten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com