Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Mail & win; Dekbedovertrek van Bedden.nl Mail & win; Dekbedovertrek van Bedden.nl
  • Ga lekker slapend 2018 in, met Matt Sleeps Ga lekker slapend 2018 in, met Matt Sleeps
  • Heerlijk slapen in Van Morgen bedlinnen Heerlijk slapen in Van Morgen bedlinnen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
shoppen

Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl

Heb je, net als ik, een druk leven? En heb je daardoor weinig tijd om te gaan winkelen? Maar ben je toch echt toe aan een nieuw bed, matras of slaapkameraccessoires? Je kan hiervoor terecht bij Bedden.nl, de grootste online beddenspeciaalzaak van Nederland.

Bedden.nl verkoopt nl. alles voor in je slaapkamer, van een design bed  tot een boxspring, verschillende modellen kussens, maar ook dekbedden én dekbedovertrekken. En alles wordt ook nog eens aangeboden voor een lage prijs.

Nu denk je misschien, dan koop ik zeker een bed, matras of dekbed van mindere kwaliteit. Niks is minder waar, want veel producten van Bedden.nl komen direct van bekende fabrikanten en merken en hierdoor besparen zij op opslag- en showroomkosten en dat zie je dus gelijk terug in prijs op de website.

En op alle producten krijg je ook minimaal 2 jaar garantie, of je nu beddengoed, kussens, kasten, matrassen of bedden koopt. Verder kan je op diverse manieren je bestelling betalen, zowel vooral vooraf als achteraf en alles wordt bij je thuis afgeleverd.

Zelf heb ik afgelopen week 2 dekbedovertrekken besteld en deze had ik de volgende dag al in huis. Bij Bedden.nl kan je terecht voor verschillende maten overtrekken en deze zijn in verschillende lengtematen te bestellen.

Ben je ook aan een nieuwe dekbedovertrek toe? Hou dan lifestylelady.nl in de gaten want ik mag binnenkort 1 lezer/es blij maken met een dekbedovertrek naar keuze.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?