You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker

Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker

geschreven door Constance

Denon heeft de nieuwe Envaya Bluetooth luidsprekerserie gelanceerd en dit zijn de perfecte luidsprekers voor iedereen die graag luistert naar een mooie sound, overal en altijd. De serie bestaat uit 3 modellen: Envaya, Envaya Mini en Envaya Pocket en iedere luidspreker is gegarandeerd water- en stofdicht (IP67). Dit houdt in dat hij nog steeds functioneert zelfs nadat hij 30 minuten in 1 meter water is ondergedompeld.

De Envaya-serie is voorzien van een lange batterijduur en ingebouwde Siri-activatie. Met slechts één druk op de knop heb je direct toegang tot je persoonlijke assisstent op de iPhone. Bovendien kun je met de hoogwaardige en ingebouwde microfoon handsfree bellen met Apple- en Androidapparaten. De collectie is afgewerkt met een rooster van een ‘woven’ materiaal en is er met een stijlvol grijs-zwart gestreept ontwerp of klassiek zwart.

De Envaya-reeks is ontworpen voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn. Door middel van de behuizing uit robuust polymeer en stevig weefsel kan de luidspreker onderweg een stootje hebben. Zelfs een val of klap kan hij aan. Hij is water- en stofdicht en daardoor de ideaal voor zowel thuis in de badkamer als langs het zwembad op vakantie. De accu van de grootste luidspreker uit de serie, Envaya, gaat tot wel 13 uur mee. De Envaya Mini is 11 uur lang te gebruiken en de draagbare Envaya Pocket 10 uur, bij alle modellen afhankelijk van het volumeniveau. De oplaadtijd is 2,5 tot 3,5 uur.


Alleen aan het geproduceerde geluid kun je de kwaliteit van een luidspreker aflezen. De Envaya, Envaya Mini en Envaya Pocket vormen de nieuwe norm voor kleine luidsprekers dankzij de ruim 100 jaar ervaring van Denon op het gebied van hi-fi. Met innovatieve geluidsverwerkingstechnieken, krachtige versterkers en een hoogwaardig chassis produceert deze serie een perfect en meeslepend geluidslandschap met zowel ruimte voor subtiele hoge tonen als een warme, diepe bas. Bovendien gaat dit niet ten koste van de bediening en helderheid.

Ook al hebben alle luidsprekers een ongelooflijke geluidskwaliteit en indrukwekkend aantal functies gemeen, elk product heeft zijn eigen unieke kenmerken. De topper, Envaya, is perfect voor de keuken of kleine woonkamer. Hij heeft voldoende vermogen om de kamer met geluid te vullen en is toch klein genoeg om overal mee naartoe te nemen. Dan is er de Envaya Mini: je beste vriend in de badkamer, dus kan je heerlijk genieten in bad terwijl je naar je favoriete muziek luistert. De Envaya Pocket is ideaal voor alledag want dankzij zijn compacte formaat kun je hem echt overal gebruiken. Hij past zelfs in je broekzak of handtas.

Elke luidspreker bevat de nieuwste aptX Bluetooth zodat je je favoriete muziek in cd-kwaliteit kunt streamen en kan je
eenvoudig 2 Envaya-producten op elkaar aansluiten. Zo krijg je een stereo-opstelling of speel je muziek tegelijkertijd in twee ruimtes af. Met behulp van de Siri-activatie heb je met één druk op de knop direct toegang tot je persoonlijke
assistent op de iPhone. En kan je een gesprek aannemen of bellen, dankzij de ingebouwde microfoon en zo kan je gemakkelijk schakelen tussen oproepen en media.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com