You are here: Home » Audio & video » Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera

Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera

geschreven door Constance

Bijna 1 jaar geleden heb ik de Arlo Pro camera getest en nu heeft Netgear haar nieuwste model gelanceerd, de Arlo Pro 2. En ook deze krijg ik binnenkort thuis voor een test. Deze draadloze beveiligingscamera beschikt over alle functionaliteiten van zijn voorganger, maar speelt ook, dmv.  nieuwe opties, in op behoeften van gebruiker. Arlo Pro 2 beschikt over een kwalitatief hoogwaardige 1080p HD-video, een plugin-optie voor zonne-energie en ondersteuning voor Amazon Alexa, livemonitoring van camera’s vanaf de Echo Show en TV’s die verbonden zijn met FireTV.

De weerbestendige Arlo Pro 2 kan overal worden geplaatst. Door het slanke, compacte en onopvallende ontwerp houdt de camera discreet een oplettend oog in het zeil: je bedrijf, familie, werknemers, huisdieren en bezoek zijn zowel binnen als buiten goed beveiligd. En met het (los te verkrijgen) Arlo Solar Panel kunnen de batterijen met enkel een paar dagen zonlicht volledig heropgeladen worden.

Nu het beeld in 1080p wordt opgenomen, kan je in de Arlo app nog verder inzoomen voor nog meer detail. De 130 graden zicht, nachtstand en verbeterde bewegingsdetectie zorgen ervoor dat Arlo Pro 2 ieder moment glashelder kan vastleggen. De Arlo Pro 2 beschikt daarnaast over een ingebouwde speaker en microfoon voor tweerichtingscommunicatie, en de sirene op het basisstation kan op afstand worden ingeschakeld of door beweging- of geluiddetectie afgaan. Hierdoor kun je alles horen wat in en om het huis gebeurt, of spreken met bijvoorbeeld een bezorger, je kinderen of tegen huisdieren. Ook kun je inbrekers laten schrikken, nog voordat er iets gestolen is.

Arlo Pro 2 biedt extra voordelen wanneer hij binnen wordt aangesloten: hij detecteert beweging nu nog sneller. Met de nieuwe Look Back-functie, actief wanneer de camera is aangesloten, worden video’s opgenomen nog voordat beweging wordt gedetecteerd. De drie seconden aan extra beeldmateriaal zorgen voor een completer beeld van wat er is gebeurd. Daarnaast ondersteunt Arlo 2 zogenoemde motion activity zones. Om daarvan gebruik te maken, moet de Arlo Pro 2 worden ingeplugd en de specifieke gebieden die in de gaten moeten worden gehouden aangemerkt. Vervolgens ontvang je een bericht op je smartphone als er beweging wordt waargenomen. Daarnaast is er nog de betaalde optie voor voortdurende opname van video, zodat je werkelijk geen moment meer hoeft te missen.

Bij aankoop krijg je ondersteuning voor gebruik van 5 camera’s en gratis 7 dagen cloudopslag. Alle extra abonnementen laten, zoals gebruikelijk bij Arlo, je bepalen hoe lang elke video wordt opgeslagen en hoeveel camera’s worden aangesloten. Optionele serviceabonnementen zijn beschikbaar voor Arlo-systemen. Arlo Pro 2 is voorzien van een slimme in- en uitschakelfunctie op basis van uw schema of locatie.

Via platformen als IFTTT en Samsung SmartThings kan de Arlo Pro 2 worden verbonden met smart home-apparaten. Met de Arlo Skill for Amazon Alexa kunnen live feeds of opgenomen video worden bekeken op Echo Show of Amazon Fire TV. Met een eenvoudig stemcommando aan Alexa kan Arlo worden gevraagd om bepaalde locaties in beeld te brengen.

Arlo Pro 2, Arlo Pro en Arlo draadloze camera’s zijn uitwisselbaar. Je kunt de nieuwe Arlo Pro 2 camera’s toevoegen aan een Arlo Pro of Arlo draadloos basisstation, of kunt al bestaande Arlo draadloze camera’s koppelen aan het nieuwe Arlo Pro basisstation.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com