You are here: Home » Audio & video » Cellularline introduceert 3 nieuwe sportheadsets

Cellularline introduceert 3 nieuwe sportheadsets

geschreven door Constance

Cellularline lanceert 3-tal hoofdtelefoons, speciaal voor sporters die aan multitasking doen. Want met de NECKBAND ULTRA LIGHT, FREEDOM IN-EAR en SCORPION IN-EAR PRO geniet je tijdens de training van je favoriete muziek en mis je geen enkele oproep.

Voor muziekliefhebbers die veel onderweg zijn, is NECKBAND ULTRA LIGHT de perfecte hoofdtelefoon. De NECKBAND ULTRA LIGHT is een comfortabele ultralichte bluetooth hoofdtelefoon die perfect is voor multitaskers;  trainen, muziek luisteren en inkomende oproepen beantwoorden en dat kan allemaal tegelijkertijd. De lange levensduur van de batterij garandeert tot 10 uur beltijd. De NECKBAND ULTRA LIGHT (in wit en zwart) is uitgerust met een microfoon met een handige ingebouwde antwoordknop en magnetische oortelefoons voor eenvoudig opbergen.

Is muziek je passie en stijl je levensmotto? FREEDOM IN-EAR biedt audiokwaliteit en een glamoureuze look dankzij de rode afwerkingen, maw. sporten is nog nooit zo chic geweest. De FREEDOM IN-EAR is een lichte en stabiele in-ear bluetooth hoofdtelefoon. De flexibele externe oorhaakjes maken hem ideaal voor tijdens het lopen. Verder biedt hij 7 uur beltijd en een unieke muziek- en praatervaring dankzij de handige externe flexibele hoofdband. De hoofdtelefoon heeft met een unieke kleurenmix (rood/zwart en donkergrijs/zwart) die een kleurrijke toets geeft aan je muziek.

Gewoon buiten sporten, zelfs al komt het met bakken uit de hemel? De SCORPION IN-EAR PRO-hoofdtelefoon is precies wat je zoekt. De SCORPION IN-EAR PRO is de ideale headseet voor onvermoeibare sporters en is ontworpen om elk soort training te doorstaan dankzij de uiterst flexibele hoofdtelefoons die in elk oor passen. De bediening, de bluetooth-technologie die kabeltjes overbodig maakt en de regen- en zweetbestendigheid (IPX3-certificatie) maken deze hoofdtelefoon het ideale device voor elke trainingssituatie. En met het speciale materiaal van de oorhaakjes is de SCORPION IN-EAR PRO in één beweging op te vouwen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com