Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wil je een Babboe elektische bakfiets testen Wil je een Babboe elektische bakfiets testen
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur Test; Aan de slag als Oenobiol ambassadeur
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
shoppen

Test; SodaStream Spirit

Vorige week is ie gearriveerd, de SodaStream Spirit, en ik kan me eigenlijk al geen leven meer zonder dit superhandige apparaat voorstellen. Want Testman en ik drinken veel bubbelwater en nu hoeven we dit niet meer in de supermarkt te kopen maar kunnen we dit gewoon thuis maken.

De Sodastream Spirit werkt niet op stroom maar op een CO2 cilinder. Met 1 cilinder kan je ong. 60 liter water voorzien van koolzuur en als het patroon leeg is, lever je hem in en betaalt alleen voor de vulling van een nieuw cilinder maw. er zit statiegeld. Je haalt de achterkant los, klikt het CO2 cilinder vast en daarna bevestig je weer de achterkant. De Spirit heeft het zgn. snaplock waarmee je de, meegeleverde, fles vastmaakt. Je vult de fles met gewoon kraanwater, klikt hem vast, en daarna hou je de knop bovenop het apparaat vast. Daarna hoor je een puf, bij 3 pufs heb je sterk bruisend water, en wil je minder bubbels dat laat je de knop los na 1 of 2 pufjes.

[youtube]https://youtu.be/–D_Xh8B6L4[/youtube]

Wij hebben altijd flessen met gekoeld kraanwater in de koelkast staan, en hiermee vullen we de SodaStream fles en op deze manier kunnen we gelijk genieten van gekoeld bruiswater. En je kan natuurlijk ook een lekkere limonadesiroop toevoegen aan het water, of een schijfje citroen of takje munt.

SodaStream verkoopt, als extra, losse (plastic) flessen, vruchtensiropen maar ook mooie glazen karaffen. Ik ga zeker extra flessen aanschaffen want 1 fles vind ik wel een beetje weinig. En gelukkig is het niet zo’n groot apparaat waardoor ie gemakkelijk in een hoekje op mijn aanrecht een plekje heeft gevonden en we gebruiken hem dus echt meerdere keren per dag. Nu is dit misschien apparaat waarvan je denkt, is dat nu echt wel zo nodig of nuttig, maar ik kan volmondig ja zeggen. Wij vinden het ideaal!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?