Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw boek; LIMONADE, alcoholvrije drankjes voor volwassenen Nieuw boek; LIMONADE, alcoholvrije drankjes voor volwassenen
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit SodaStream lanceert een nieuwe watertoestel, de Spirit
  • Maak je eigen bruiswater met SodaStream Maak je eigen bruiswater met SodaStream
shoppen

SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails

Een van mijn favoriete ‘gadgets’ die ik vorig jaar heb getest is de SodaStream Spirit geweest en dit is een apparaat dat Testman en ik echt elke dag gebruiken. Wil je weten wat mijn ervaringen waren, kijk dan de test na.

En SodaStream (het grootste bruiswatermerk ter wereld) heeft nu een nieuw bruiswatertoestel gelanceerd, nl. de Spirit One Touch. En meet deze elektrische versie van het Spirit-model maak je met slechts 1 druk op de knop je favoriete bruisende zomerdrankje. SodaStream kondigt daarom ook 3 zomerse limited edition mocktailsmaken aan: Italian Spritz, Pina Colada en Pink Mojito.

Het strakke ontwerp van de Spirit One Touch is beschikbaar in  kleuren, pian2ozwart en puur wit, en biedt 3 bruisniveaus voor het perfecte drankje op maat. De Spirit One Touch wordt geleverd met een roestvrijstalen SodaStream-fles en een CO2-cilinderfles (voor 60 liter bruiswater). De Spirit One Touch heeft een gepatenteerd kliksysteem dat de plaatsing van de herbruikbare fles nog gemakkelijker maakt. De nieuwe Spirit One Touch is oa. verkrijgbaar MediaMarkt, Blokker, Coolblue en bol.com.

Alcoholvrij, verfrissend en laag in calorieën: de 3 limited edition mocktailsmaken maken je zomer extra bruisend. Een mocktail is het ideale alternatief voor een alcoholvrije cocktail. Maak je eigen Italian Spritz, Pina Colada of Pink Mojito in het SodaSatream-apparaat en geniet van een feestelijk zomerdrankje. De mocktails zijn onder andere verkrijgbaar bij Blokker en MediaMarkt.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?