You are here: Home » Accessoires » SodaStream komt met een waterfles voor onderweg

SodaStream komt met een waterfles voor onderweg

geschreven door Constance

Inmiddels staat ie alweer 2 jaar bij ons op het aanrecht, de SodaStream Spirit. En wij zijn nog steeds reuze enthousiast over dit apparaat. Wil je de test uit 2017 nalezen, dat kan je hier doen.

SodaStream heeft inmiddels haar verkooppunten behoorlijk uitgebreid, net als haar assortiment. En binnenkort komt er weer een handige accessoires bij, nl. de My Only Bottle, en dit is een on the go waterfles, speciaal voor bruiswater. En voor iedere verkochte fles via www.myonlybottle.nl doneert SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation.

De My Only Bottle is de eerste herbruikbare fles voor onderweg waarmee je ook bruiswater kunt maken en die vaatwasmachinebestendig is. En wil jij een van de eersten zijn die de My Only Bottle in zijn of haar bezit krijgt, dan kan je je online inschrijven en  hij kost euro 9,99 per stuk.

De 5 belangrijkste voordelen van de My Only Bottle zijn:

  • de fles past op alle SodaStream bruiswatertoestellen (behalve op het SodaStream Crystal en Peguin toestel)
  • bruiswater blijft de hele dag bruisend
  • vaatwasmachinebestendig
  • fashionable design met stevige, metalen dop en handig draagkoord
  • je bespaart duizenden plastic wegwerpflessen

De nieuwe halveliterfles voor onderweg is beschikbaar in 3 trendy kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De speciale sportversie, in Bright Turquoise, is dankzij de aangepaste dop ook gebruiken tijdens je looptraining of yogasessie bijvoorbeeld.

SodaStream apparaten, flessen en capsules zijn verkrijgbaar bij oa. PLUS, Blokker, MediaMarkt, BCC, bol.com, Coolblue en SodaStreamStore.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com