You are here: Home » Beauty » Van lasergamen naar laserontharen

Van lasergamen naar laserontharen

geschreven door Constance

Wanneer je schoonmoeder tegen je zegt dat ze afgelopen weekenden flink heeft gelaserd, ga je je toch wel even achter je oren krabben. Begrijpelijk. Ze heeft het waarschijnlijk niet over lasergamen – het idee -, maar over een behandelmethode om van ongewenst haar af te komen. Ah, inderdaad. Je vroeg je al af of ze een scheermes lang haar kin met ontsierende haren had gehaald.

Het fijne van laseren is dat haren wegblijven. Je hoeft dus niet meer tegen het kinpruikje van je schone mama aan te kijken. Voor jezelf zijn de mogelijkheden nu ook eindeloos. Want, hoe fijn zal het wel niet zijn om het vachtje op je benen kwijt te raken? Of wat denk je van je bikinilijn die je niet meer bij hoeft te werken, met alle ongemakken van scheerbultjes en jeuk van dien.

Doei haren, doei pijn!

Haargroei is natuurlijk, maar (ongewenste) haargroei kan ervaren worden als storend. Hoewel je met scheermesjes, waxen en ontharingsmiddel heel ver komt, is het aangedane gebied altijd wel te zien. Ingegroeide haartjes, bultjes en andere irritaties zijn op een gemiddelde strandmiddag aan de orde van de dag. Geen fraai gezicht.

Ontdoe jezelf van overtollig haar en laat je net als je schoonmoeder – en tal van anderen – laseren voor een glad en blijvend resultaat. Zal het niet heerlijk zijn om het haar als sneeuw voor de zon te zien verdwijnen? Na elke behandeling worden de haartjes zwakker en dunner, totdat ze zich echt niet meer laten zien. Trek er wel even wat tijd voor uit.  Gemiddeld heb je zes tot acht behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tussen de behandelingen door stel je jezelf zo min mogelijk bloot aan de zon om pigmentvorming te voorkomen. Of je nu een lichte of donkere huid hebt, Huidzorgklinieken beschikt over meerdere lasers die alle zes huidtypes kan behandelen.

Voordelen laseren

Het weghalen van ongewenste haren met een laser heeft een aantal handige voordelen:

  • Laseren kan overal op het lichaam worden toegepast. Van de bikinilijn tot grotere oppervlaktes als rug, benen of buik.
  • Laseren is nagenoeg pijnloos.
  • Laseren gebeurt nauwkeurig.
  • Laseren vermindert te haargroei tot het moment dat u helemaal niet meer hoeft te scheren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com