You are here: Home » Accessoires » Slapend de tuin sproeien & maaien

Slapend de tuin sproeien & maaien

geschreven door Constance

Hoe fijn zou dat zijn, terwijl je lekker ligt te slapen en je tuin is helemaal aan kant. Dat kan nu, met behulp van het smart system van Gardena en het smart system werkt oa. meer met de robotmaaier en de automatische besproeiing. En daardoor is zelf grasmaaien en planten water geven verleden tijd.

Deze slimme tuinproducten kunnen nu ook toegevoegd worden aan KPN SmartLife: een app om je huis en tuin te bedienen. En eerder dit jaar is het smart system van Gardena geïntegreerd in Apple HomeKit en IFTTT (If This Then That). Concreet betekent dit dat je alle smart apparaten in en om het huis centraal kunt instellen om bijvoorbeeld ’s nachts aan het werk te zetten. Maar je kunt ze tevens bedienen vanuit de hangmat, (lig)bed, vanaf de bank of je vakantieadres.

Gardena heeft in 2016 het smart system voor automatische tuinverzorging ontwikkeld. Het systeem omvat onder meer robotmaaiers (voor grote en kleine gazons), sensoren, besproeiingscomputers en waterpompen. De diverse apparaten kunnen op elkaar afgestemd worden en kunnen bijvoorbeeld afhankelijk van weersomstandigheden in actie komen. Zo meet een bodemvochtigheidssensor of er wel of niet gesproeid dient te worden. Het smart systeem levert zo behalve gemak ook een forse waterbesparing op, sterkere planten en een rijkere oogst van groenten en fruit. Het Gardena smart system is geschikt voor elke tuin; of je tuin al klaar is of als je nog een tuin moet aanleggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com