You are here: Home » Shoppen » The North Face introduceert haar nieuwe wintercollectie

The North Face introduceert haar nieuwe wintercollectie

geschreven door Constance
Deze herfst maak je van jouw training een avontuur dankzij de nieuwe herfst-wintercollectie 2017 van The North Face. Hierin is gebruikgemaakt van de laatste technologie uit de bekende bergkledingcollectie van het merk. Deze technologie is gecombineerd met een strakke, op outdoor geïnspireerde stijl voor een collectie die ideaal is voor avontuurlijke trainingen in alle weersomstandigheden.
Een van de toppers in het nieuwe assortiment is het Thermoball Active Jacket dat gebruikmaakt van Thermoball-technologie. Dit resulteert in een jas die je altijd warm houdt, óók als het nat is. Ook bevat hij een FlashDry-XD wicking liner (een voering die vocht afvoert naar buiten).
Een ander hoogtepunt is de Terra Metro-serie bestaande uit een jas, shirt en broek. Deze serie combineert technologie als FlashDry-XD met een op streetwear geïnspireerde styling. Hierdoor is de kleding comfortabel zowel in het park als in de stad.
Tot slot zijn er de Brave The Cold-shirts en -broeken: warmtelagen die windbestendige panelen bevatten om de kou buiten te houden en ademende mesh-panelen om lichaamswarmte af te voeren als dat nodig is.
Deze nieuwe trainingscollectie komt pas echt tot haar recht als je die zelf draagt. In de Walls Are Meant For Climbing-campagne vertelt The North Face dat muren er niet zijn om ons te verdelen, maar om ons te verenigen. Muren zijn bedoeld om te beklimmen. Het doel is om de klimsport toegankelijker maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com