You are here: Home » Gadget nieuws » Test: TomTom Spark 3 Cardio

Test: TomTom Spark 3 Cardio

geschreven door Constance

Omdat je maar beter je verlanglijstje klaar kunt hebben heb ik alvast een leuke Sint en/of Kerstman tip voor je. TomTom heeft een nieuw sporthorloge gelanceerd, nl. de TomTom Spark 3 Cardio.

En het bijzondere van de Spark 3 Cardio is dat je in de MySports-app voortaan je ‘fitnessleeftijd’ kan zien. En na de Decembermaand kan dus gebeuren dat je, na alle pepernoten, kerstdiner en oliebollen zomaar ineens de conditie van een oudere jongeren kan hebben. Je kan dit voorkomen door ‘fitnesspunten’ te halen tijdens je workouts & trainingen, waardoor je fitnessleeftijd daalt en je binnen no-time veel jonger bent dan je echte leeftijd.

De Spark 3 Cardio heeft een 24/7 activity tracking-functie, GPS en een stappenteller waarmee je al je activiteiten en de daarbij horende fitnessleeftijd eenvoudig kan terugzien in de app. Dus begin de herfst en winter goed, en zorg voor voldoende beweging want voor je het weet staat de zomer van 2018 alweer voor de deur.

En ik ga de TomTom Spark 3 Cardio natuurlijk weer voor jullie testen, dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music - Lifestylelady.nl 12 november 2017 - 05:20

[…] Test: TomTom Spark 3 Cardio […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com