Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music Test; TomTom Spark 3 Cardio+ Music
  • Test; TomTom Touch Cardio Test; TomTom Touch Cardio
  • Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker Test; TOMTOM Touch Cardio fitnesstracker
  • Vaderdag cadeautip; TomTom Golfer 2 Vaderdag cadeautip; TomTom Golfer 2
  • TomTom Multi-Sport “sportwatch” Android app TomTom Multi-Sport “sportwatch” Android app
  • Nieuwe TomTom Golfer, het ideale golfhorloge Nieuwe TomTom Golfer, het ideale golfhorloge
ladygadgets

Test: TomTom Spark 3 Cardio

Omdat je maar beter je verlanglijstje klaar kunt hebben heb ik alvast een leuke Sint en/of Kerstman tip voor je. TomTom heeft een nieuw sporthorloge gelanceerd, nl. de TomTom Spark 3 Cardio.

En het bijzondere van de Spark 3 Cardio is dat je in de MySports-app voortaan je ‘fitnessleeftijd’ kan zien. En na de Decembermaand kan dus gebeuren dat je, na alle pepernoten, kerstdiner en oliebollen zomaar ineens de conditie van een oudere jongeren kan hebben. Je kan dit voorkomen door ‘fitnesspunten’ te halen tijdens je workouts & trainingen, waardoor je fitnessleeftijd daalt en je binnen no-time veel jonger bent dan je echte leeftijd.

De Spark 3 Cardio heeft een 24/7 activity tracking-functie, GPS en een stappenteller waarmee je al je activiteiten en de daarbij horende fitnessleeftijd eenvoudig kan terugzien in de app. Dus begin de herfst en winter goed, en zorg voor voldoende beweging want voor je het weet staat de zomer van 2018 alweer voor de deur.

En ik ga de TomTom Spark 3 Cardio natuurlijk weer voor jullie testen, dus binnenkort meer.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?