Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Koop Alzheimer SOCKS ontworpen door Spijkers & Spijkers

Wist je dat 1 op de 5 mensen alzheimer of een andere vorm van dementie krijgt?  Toch wordt er veel te weinig over gesproken. Maar door de speciale Spijkers & Spijkers Alzheimer SOCKS te kopen maak je alzheimer bespreekbaar.
De 2 verschillende sokken symboliseren de verwarring waarmee mensen met alzheimer of een andere vorm van dementie dagelijks mee te maken hebben. De winst komt volledig ten goede aan Alzheimer onderzoek aan het VUmc Alzheimercentrum.
De zussen Truus en Riet Spijkers, bekend onder de naam ‘Spijkers & Spijkers’ zijn 2000 een bekende naam in mode-minnend Nederland en hebben al vele (inter)nationale prijzen mogen ontvangen voor hun werk (o.a. het Cultuurfonds Mode Stipendium in 2013). En zij hebben dit jaar de 2e van de Alzheimer SOCKS ontworpen. De sokken zijn er in kinder- en volwassenmaten.
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?