You are here: Home » Fashion » Koop Alzheimer SOCKS ontworpen door Spijkers & Spijkers

Koop Alzheimer SOCKS ontworpen door Spijkers & Spijkers

geschreven door Constance
Wist je dat 1 op de 5 mensen alzheimer of een andere vorm van dementie krijgt?  Toch wordt er veel te weinig over gesproken. Maar door de speciale Spijkers & Spijkers Alzheimer SOCKS te kopen maak je alzheimer bespreekbaar.
De 2 verschillende sokken symboliseren de verwarring waarmee mensen met alzheimer of een andere vorm van dementie dagelijks mee te maken hebben. De winst komt volledig ten goede aan Alzheimer onderzoek aan het VUmc Alzheimercentrum.
De zussen Truus en Riet Spijkers, bekend onder de naam ‘Spijkers & Spijkers’ zijn 2000 een bekende naam in mode-minnend Nederland en hebben al vele (inter)nationale prijzen mogen ontvangen voor hun werk (o.a. het Cultuurfonds Mode Stipendium in 2013). En zij hebben dit jaar de 2e van de Alzheimer SOCKS ontworpen. De sokken zijn er in kinder- en volwassenmaten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com