You are here: Home » Shoppen » Weight Watchers helpt Olcay Gulsen met afvallen

Weight Watchers helpt Olcay Gulsen met afvallen

geschreven door Constance
Olcay Gulsen, de bekende Nederlandse modeontwerpster en eigenaresse van het kledingmerk SuperTrash, en Weight Watchers zijn een samenwerking gestart. En met deze samenwerking waarbij Olcay 6 kilo wil afvallen vooral haar gezonde levensstijl opnieuw wil oppakken, loopt tot het eind van 2017.
Het driedimensionale Weight Watchers-programma, dat je online en in de vorm van een cursus kunt
volgen, focust zowel op voeding, beweging en het goed in je vel voelen. En dat is juist waar Olcay naar
op zoek is. De eigenaresse van SuperTrash en ST. studio wil in 3 maanden tijd  niet alleen 6 kilo afvallen, maar daarnaast een gezonde levensstijl in haar systeem krijgen zodat ze fit 2018 in gaat.
“De afgelopen twee jaar ben ik regelmatig aangekomen en afgevallen, maar ik heb moeite om een balans te vinden in mijn eet- en leefpatroon. Ik heb daarom besloten om mij niet weer te gaan focussen op een dieet, maar om mijn levensstijl te gaan veranderen door gezonder en bewuster te gaan eten. Weight Watchers spreekt mij erg aan vanwege haar veelzijdige en gezonde recepten die mij niet het gevoel van een dieet geven, maar juist veel mogelijkheden bieden om nu echt een balans in mijn levensstijl te vinden.”
Weight Watchers is erg blij met de samenwerking want zelfstandige en succesvolle vrouwen als Olcay hebben vaak weinig tijd over om bezig te zijn met fit blijven en gezond eten. Toch is het ook mogelijk om, onder andere met moderne tools zoals de Weight Watchers app en online begeleiding, op een makkelijke manier goed in je vel te blijven zitten. Olcay is voor Weight Watchers een rolmodel van de drukbezette,
moderne Nederlandse vrouw. Of je nu druk bent met je gezin, met je werk óf beiden, iedereen wil wel energiek blijven en er fit uit blijven zien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com