Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Fitbit lanceert de Fitbit Charge 3 Fitbit lanceert de Fitbit Charge 3
  • Fossil lanceert 2 hybride dames smartwatches Fossil lanceert 2 hybride dames smartwatches
  • Test; Huawei Fit smartwatch Test; Huawei Fit smartwatch
  • Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch
  • Test; Fossil Q Grant Hybrid horloge vs Michael Kors Bradshaw Test; Fossil Q Grant Hybrid horloge vs Michael Kors Bradshaw
  • Test; Huawei P10 Lite Test; Huawei P10 Lite
ladygadgets

Test; Huawei Fit smartwatch

Zoals jullie weten heb ik een aantal weken geleden de Huawei P10 Lite getest (dit artikel is hier na te lezen) en toen ik de vraag kreeg of ik ook de Huawei Fit smartwatch wilde testen zei ik natuurlijk geen Nee.

De Huawei Fit (verkrijgbaar met een zwart of zilveren kast en met een zwarte, blauwe of oranje bandje) is een combinatie tussen een bewegingstracker en een smartwatch. Dus ben je benieuwd hoeveel stappen je hebt gelopen, hoeveel calorie├źn je hebt verbrand of hoe je geslapen hebt? Maar wil je ook berichten ontvangen, notificaties en telefoontjes binnenkrijgen? En tenslotte zelfs nog je hartslag tijdens, het sporten, kunnen registeren? En zelfs zwemmen is geen enkel probleem want de Huawei Fit is waterdicht tm 5ATM (ofwel 50 meter diep).

Je kunt je prestaties bekijken op de bijhorende Huawei Fit en hierop kan je ook diverse instellingen doen, waaronder een zgn. slaapmeter.

Ik draag de Fit momenteel een paar dagen, dus volgende week krijgen jullie van mij een uitgebreide review over dit horloge.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?