You are here: Home » Accessoires » Test; Huawei Fit smartwatch

Test; Huawei Fit smartwatch

geschreven door Constance

Zoals jullie weten heb ik een aantal weken geleden de Huawei P10 Lite getest (dit artikel is hier na te lezen) en toen ik de vraag kreeg of ik ook de Huawei Fit smartwatch wilde testen zei ik natuurlijk geen Nee.

De Huawei Fit (verkrijgbaar met een zwart of zilveren kast en met een zwarte, blauwe of oranje bandje) is een combinatie tussen een bewegingstracker en een smartwatch. Dus ben je benieuwd hoeveel stappen je hebt gelopen, hoeveel calorieën je hebt verbrand of hoe je geslapen hebt? Maar wil je ook berichten ontvangen, notificaties en telefoontjes binnenkrijgen? En tenslotte zelfs nog je hartslag tijdens, het sporten, kunnen registeren? En zelfs zwemmen is geen enkel probleem want de Huawei Fit is waterdicht tm 5ATM (ofwel 50 meter diep).

Je kunt je prestaties bekijken op de bijhorende Huawei Fit en hierop kan je ook diverse instellingen doen, waaronder een zgn. slaapmeter.

Ik draag de Fit momenteel een paar dagen, dus volgende week krijgen jullie van mij een uitgebreide review over dit horloge.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com