Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Cellularline Total View selfiestick Test; Cellularline Total View selfiestick
  • Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
ladygadgets

OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’

OnePlus lanceert limited edition productlijn “Callection” en deze is ontwikkeld met fashion designer Jean-Charles de Castelbajac. Callection is een exclusieve productlijn die samen met JCC is ontworpen in zijn kenmerkende, chromatische stijl.

Het pronkstuk is een limited edition van de OnePlus 5 JCC+. De “Callection” bestaat verder uit verschillende accessoires en items als holsters, tassen, petten en T-shirts. Castelbajac is bekend van zijn creaties voor o.a. Lady Gaga, Beyoncé en zelfs Paus Johannes Paulus II.

Om deze exclusieve samenwerking te vieren, organiseert OnePlus twee pop-up events in Parijs en Londen op resp. 22 en 29 september waar de productlijn beschikbaar is. Ook kunnen de producten gekocht worden op OnePlus.net. Het pop-up event in Parijs vindt morgen, om 11 uur, bij Collete in Parijs plaats.

Het exclusieve OnePlus 5 JCC+ toestel (vanaf 2 oktober as. verkrijgbaar) met design van Castelbajac heeft 8 GB RAM, 128 GB opslagruimte en een dubbele camera.  De accessoires van de “Callection” zijn verkrijgbaar via OnePlus.net in Europa, Noord-Amerika, China en India. Vanaf 2 oktober worden daar de limited edition T-shirts verkocht en de pet, heuptas en het holster komen later als onderdeel van een exclusieve accessoirelijn beschikbaar.


De OnePlus 5 JCC+ smartphone heeft een dubbele camera met de hoogste resolutie van alle smartphones: 16MP hoofdcamera en 20MP telephoto camera voor mooie portretfoto’s en scherpe zoom. De Dash Charge laadt de telefoon in een half uur op voor de hele dag en zorgt ervoor dat de batterij 20% langer mee gaat. De keramische vingerafdruksensor ontgrendelt je telefoon in 0,2 seconden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?