You are here: Home » Beauty » Etos Test Me Store geopend in Rotterdam

Etos Test Me Store geopend in Rotterdam

geschreven door Constance

Sinds vorige week kan je in de Etos ‘Test Me’ Store alle beauty- en verzorgingsproducten van het Etos eigen merk testen en ervaren en de winkel is geopend tm 22 oktober as.

Er is iedere dag van alles te beleven op de winkelvloer, met op vrijdag, zaterdag en zondag altijd extra bijzondere festiviteiten. Zo kun je dit weekend je eigen douchegel personaliseren. Op zaterdag 7 oktober geeft Koen Kardashian make-up tips. Via de Etos Facebook event pagina blijf je op de hoogte van alle
komende activiteiten. Ook is er een speciale Test Me filter op Snapchat welke je in de winkel
kunt gebruiken.

De activiteiten in september & oktober;
Om klanten te laten kennismaken met de Etos Test Me Store en het uitgebreide Etos assortiment, is er de komende weekenden van alles te beleven in de winkel. Bovendien geldt voor alle producten in deze winkel 3 halen, 2 betalen.
vrijdag 22 t/m 24 september:
Laat je douchegel personaliseren met je eigen naam. Ook leuk als cadeau! Gratis gepersonaliseerd bij aankoop van Etos douchegel.
vrijdag 29 september t/m 1 oktober:
Kom langs en beleef de indoor botanische tuin én de Etos Botanical Boost producten met natuurlijke ingrediënten uit de Hortus Botanicus Amsterdam, Etos partner in deze en dé specialist op het gebied van botanische collecties en plantwetenschap. Samen hebben zij voor deze winter een limited edition
wellness lijn ontwikkeld die inspeelt op zowel mood als beauty.
vrijdag 6 t/m zondag 8 oktober:
Beauty weekend bij Etos! Koen Kardashian maakt op zaterdag 7 oktober van 14.00- 16.00u zijn opwachting om liefhebbers make-up advies en een touch-up te geven met Etos eigen merk make-up. Maar je kunt dit weekend ook een gratis huidanalyse laten maken en advies krijgen over je huidverzorging.
vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober:
Nailart! 72 kleuren rijk is het Etos assortiment. En jij kunt je nagels mooi laten lakken door
een echte nail artist.
vrijdag 20 t/m zondag 22 oktober:
Face time! Test nu de uitgebreide range met kleurrijke Etos gezichtsmaskers voor een stralende huid. Welke past het beste bij jou?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com