You are here: Home » Beauty » Hollands Next Top Model winnares Akke Marije lanceert parfum ‘It’s me Akke Marije’

Hollands Next Top Model winnares Akke Marije lanceert parfum ‘It’s me Akke Marije’

geschreven door Constance

In 2016 won Akke Marije Marinus uit het Friese Bornwird Hollands Next Top Model. Naast een modellencontract bij het gerenommeerde modellenbureau Touché Models, won zij ook haar eigen parfum. Na maanden van ontwikkeling en voorbereiding is haar parfum ‘It’s me Akke Marije’ een feit. Een persoonlijk parfum met een bijzonder verhaal.

Akke Marije is van A tot Z betrokken geweest bij de creatie van het parfum. Van het uitzoeken van haar favoriete ingrediënten, tot het design van de fles, de kleuren en de naam van het parfum. Tijdens de opnames voor de commercial op Ibiza werkte Akke Marije met fotografe Nicole Langholtz, die haar een bijzonder verhaal vertelde. Samen met andere dierenvrienden redde Nicole een aantal paarden van de slacht. Een van de paarden, Lucero (een oud renpaard), bleek blind en was er zeer slecht aan toe. Met veel geduld en liefde kreeg Nicole hem uiteindelijk weer op de been.

Akke Marije: “Dit verhaal raakte me enorm en ik besloot dat ik hier iets mee wilde doen. Ik ben opgegroeid op een boerderij en mijn hele leven al dol op dieren, zeker op paarden. Samen met Touché en The Modelhouse TV hebben we een plan bedacht om niet alleen Lucero maar ook de andere paarden, honden en opvangdieren van Nicole te helpen.”

Dit plan kwam er, en niet alleen is Lucero naast Akke Marije te zien in de campagne, ook wordt er van elk verkocht parfum 1 euro  gedoneerd aan Lucero en zijn vrienden.

Subtiel en vrouwelijk Het parfum sluit exact aan op Akke Marije’s kijk op het leven, waarin vreugde en vrijheid centraal staan. Een vrolijke, bloemige maar subtiele geur die jasmijn, oranjebloesem, iris en patchouli met elkaar combineert en door elke vrouw gedragen kan worden. De topnoot bestaat uit peer en zwarte bes. De hartnoot bevat warme en bloemige noten van iris, jasmijn en oranjebloesem. De basisnoot bestaat uit patchouli, tonkaboon en vanille.

‘It’s me Akke Marije’ is vanaf morgen, 25 september, exclusief verkrijgbaar bij alle winkels van The Sting en drie Cotton Club winkels. Vanaf begin oktober zal het ook online te koop zijn op www.TheModelhouse.tv

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com