You are here: Home » Beauty » Essence Adventkalender

Essence Adventkalender

geschreven door Constance

Vanaf duurt het nog 91 dagen voor dat het Kerst is. En niets maakt het lange wachten op kerst spannender dan iedere dag een deurtje te openen van de essence Adventkalender. Achter elke deurtje schuilt een kleine verrassing die menig beautyhart sneller doet kloppen.

De limited advent calendar van essence, verkrijgbaar vanaf half oktober tot en met november 2017, bevat
exclusieve producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de kalender, met producten voor de ogen, lippen,
gezicht en nagels. Het sfeervolle ontwerp van de uitvouwbare kalender past helemaal bij kerstdecoraties in huis. De grote en kleine verrassingen die verborgen zitten achter de 24 deurtjes zorgen ervoor dat het wachten op kerstavond minder lang duurt en bieden vooral heel veel plezier.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com