Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • De essence Adventskalender komt eraan De essence Adventskalender komt eraan
  • essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’ essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’
  • essence trend editie ‘bring on the lashes!’ essence trend editie ‘bring on the lashes!’
  • Vrolijk Kerstfeest 2017 Vrolijk Kerstfeest 2017
  • De Amaryllis is de kerstplant bij uitstek De Amaryllis is de kerstplant bij uitstek
shoppen

Essence Adventkalender

Vanaf duurt het nog 91 dagen voor dat het Kerst is. En niets maakt het lange wachten op kerst spannender dan iedere dag een deurtje te openen van de essence Adventkalender. Achter elke deurtje schuilt een kleine verrassing die menig beautyhart sneller doet kloppen.

De limited advent calendar van essence, verkrijgbaar vanaf half oktober tot en met november 2017, bevat
exclusieve producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de kalender, met producten voor de ogen, lippen,
gezicht en nagels. Het sfeervolle ontwerp van de uitvouwbare kalender past helemaal bij kerstdecoraties in huis. De grote en kleine verrassingen die verborgen zitten achter de 24 deurtjes zorgen ervoor dat het wachten op kerstavond minder lang duurt en bieden vooral heel veel plezier.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?