You are here: Home » Accessoires » Jaybird introduceert RUN draadloze sport headphones

Jaybird introduceert RUN draadloze sport headphones

geschreven door Constance

Jaybird heeft de volledig draadloze sport-headphones RUN ontworpen en dit gedaan op basis van de inzichten van top runners over de hele wereld en biedt een bevrijdende ervaring aan hardlopers. Jaybird RUN is veilig, comfortabel, zweet-proof en waterbestendig en levert een gepersonaliseerde sound. En dit alles verpakt in een mooiontworpen, draadloze, lichtgewicht en compacte headphone die een batterijlevensduur heeft van 12 uur met de meegeleverde lader.

Jaybird RUN heeft de nieuwste draadloze Bluetooth-technologie en het geluid met skip-free connectiviteit in een stijlvol ontwerp. Jaybird RUN wordt geleverd met een selectie van verwisselbare ear fins en ear tips voor ieder type oren, zodat je altijd bent voorzien zijn van de voor jouw perfecte, comfortabele pasvorm. De dubbele, waterafstotende nano coating beschermt je headphones tegen zweet en waterschade. Een intuïtieve bedieningsknop zorgt ervoor dat je gemakkelijk telefoongesprekken kunt aannemen, muziek kunt afspelen en stoppen, nummers kunt overslaan en Siri of Google Assistant kunt activeren. Jaybird RUN kan zelfs gebruikt worden met één oor, zodat lopers zowel muziek kunnen luisteren als zich bewust kunnen blijven van hun omgeving.

Met Jaybird RUN kun je je muziek op jouw manier gebruiken. Je past de geluidsweergave aan met de gratis Jaybird App voor een gepersonaliseerde muziekervaring. Mocht je de Jaybird RUN kwijt zijn, helpt de Jaybird App je om je headphones te vinden met de functie ‘Find My Buds’. Daarnaast stelt de app je in staat om je Spotify running playlists te delen met je community.

De Jaybird RUN sport-headphones is verkrijgbaar in twee kleuren: Drift (wit met zilveren metalen accenten) en Jet (zwart met zilveren metalen accenten). Beiden leveren 4 uur muziek op 1 enkele batterijlading, en een zakformaat charging case biedt nog eens acht uur, voor een totale batterijlevensduur van 12 uur. Vijf minuten opladen geeft een speelduur van één uur, zodat je nooit zonder muziek hoeft te lopen.

Tevens heeft Jaybird de kleine Freedom headsets een redesign gegeven, zodat je nog meer comfort en pasvorm krijgt.  Freedom 2 met SpeedFit beschikt over dezelfde goede en aanpasbare sound die je van Jaybird gewend bent, maar met een nog betere pasvorm dankzij zachtere, flexibeler, gecombineerde ear tips, ear fins en SpeedFit, een geïntegreerd beheersysteem voor het snoer. Als reactie op de vraag van onze atleten is het nu gemakkelijker dan ooit om te switchen van het dragen van de headphones ‘under-ear’ naar ‘over-ear’. Door het snoer aan de achterkant van je nek te dragen levert de Freedom 2 een veilige pasvorm met volledige vrijheid. De gecombineerde ear tips en ear fins maken het makkelijker om snel een gepersonaliseerde pasvorm te krijgen. Met de kleinste pasvorm op de markt is Freedom 2 ook perfect voor mensen met kleinere oren of iedereen die op zoek is naar lichtgewicht, zweet- en waterbestendige headphones met tot acht uur speeltijd onderweg.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com