You are here: Home » Gadget nieuws » Krijg een Feyenoord ticket bij aankoop van de Sony Xperia XZ1

Krijg een Feyenoord ticket bij aankoop van de Sony Xperia XZ1

geschreven door Constance

Sony Mobile presenteert op as. vrijdag, 29 september, de Sony Xperia XZ1 en XZ1 Compact tijdens een bijzonder event in de T-Mobile Shop op de Lijnbaan in Rotterdam. De eerste 40 personen die op die dag een Sony Xperia XZ1 of XZ1 Compact aanschaffen in combinatie met een abonnement, krijgen dan een gratis ticket voor Feyenoord – FC Shakhtar Donetsk bij cadeau.

Sony Mobile is een officiële sponsor van de UEFA Champions League en combineert dit sponsorship op vrijdag 29 september met de lancering van de nieuwe Xperia XZ1 en XZ1 Compact.


De eerste 40 supporters die dan een abonnement afsluiten bij de Sony Xperia XZ1 of XZ1 Compact in de T-Mobile Shop aan de Lijnbaan ontvangen gratis 1 ticket voor de uitverkochte UEFA Champions League wedstrijd tussen Feyenoord en FC Shakhtar Donetsk. Een unieke kans voor Feyenoord-supporters om hun club te steunen in de UEFA Champions League. De wedstrijd vindt plaats op dinsdag 17 oktober as.

De Xperia XZ1 en XZ1 Compact zijn de 2 nieuwste top-smartphones van Sony, boordevol Sony technologie. Beide toestellen beschikken over de verbeterde 19 mp Motion Eye camera. De Super slow motion functie maakt het mogelijk je favoriete UEFA Champions League momenten 32 keer langzamer af te spelen, met maar liefst 960 beelden per seconde. De herhaling van de wedstrijd kijk je de volgende dag op het 5,2 inch Full HD HDR scherm van de Xperia XZ1 of juist op het compacte 4,6 inch HD scherm van de Xperia XZ1 Compact. Dankzij Hi-Res Audio in beide toestellen en de verbeterde Stereo Speakers is het net of je in een kolkende Kuip staat.

Let op; Deze actie geldt enkel op vrijdag 29 september in de T-Mobile Shop op de Lijnbaan 86 te Rotterdam. De shop opent die dag om 10.00u en er zijn slechts 40 tickets beschikbaar voor de UEFA Champions League kraker tussen Feyenoord en FC Shakhtar Donetsk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com