You are here: Home » Accessoires » Test; Cellularline Handy Force Drive smartphone houder

Test; Cellularline Handy Force Drive smartphone houder

geschreven door Constance

Het Italiaanse smartphone accessoire merk Cellularline heeft niet alleen heel veel headsets in haar collectie zitten maar ook handige (waterproof) hoesjes en smartphone houders. Ik heb de Cellularline Handy Force Drive smartphone houder ontvangen.

De Handy Force Drive houder bestaat uit een houder voor op je ventilatierooster en een magneet. Deze magneet heeft de exclusieve Mag4 magneet technologie (dit zijn 4 tegenover elkaar liggende magneten, die een sterk magnetisch veld opbouwen, zonder het apparaat te beïnvloeden of interne elementen ervan te vernielen) waardoor deze veilig, sterk en stevig zit en ook heel simpel werkt. Dankzij de universele dop aan de achterkant, kan de houder aan elk ventilatierooster bevestigd worden.

De zelfklevende plaat (in 2 maten) kan aan de achterkant van je telefoon geplakt worden, óf tussen je case en je telefoon óf op het hoesje van je telefoon en de magneet werkt stevig genoeg om te blijven zitten. En doordat je geen last hebt van een klem of houder, rondom je telefoon, kan je je telefoon gemakkelijk bedienen en is ie voor elk type smartphone geschikt.

Conclusie; deze houder is super gemakkelijk te installeren, en je telefoon blijft echt stevig op de houder zitten. En dit geldt tevens ook voor de houder zelf, hij zit bijna ‘vastgeklonken’ op het ventilatierooster.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com