You are here: Home » Beauty » The Body Shop Beauty Adventkalenders

The Body Shop Beauty Adventkalenders

geschreven door Constance

Over 97 dagen is het Kerst en op 1 december begint dan het openen van de o zo bekende Adventkalender. En speciaal voor deze Kerst heeft The Body Shop haar Beauty Adventkalender vernieuwd.

De Adventskalenders zijn gevuld met een selectie van jouw favoriete beauty-producten, van bodycare tot skincare, van make-up tot accessoires, maar verbergen ook enkele verassingen achter hun deurtjes. Want waarom zou je, aangezien jij (net als The Body Shop) gelooft in het delen van liefde, het feestseizoen niet inluiden met een dagelijkse goede daad? Bij het openen van jouw dagelijkse beauty-verrassing, tref je tevens een feel-good opdracht die je moet volbrengen; van glimlachen naar de eerste persoon die je ziet, tot het recyclen van je lege verpakkingen met één van onze upcycling ‘how-to’ videos.
Vervul jouw goede daad, deel het op social media en vergeet The Body Shop niet te taggen. Maar het plezier gaat zelfs nog verder, want zodra je vakje 25 hebt opengemaakt, transformeert jouw kalender in een trivia-quiz die je op Eerste Kerstdag kunt spelen. Precies wat je nodig hebt om de hele familie samen te brengen.

Maar er is meer want van elk verkocht item uit The Body Shop’s Seasonal Gift-collectie ondersteun je, 1 jaar lang, het Peace Play-project in Libanon een jaar lang. Dit project voorziet kinderen van een veilige plek om te spelen en genezen. Spelenderwijs leren deze kinderen moeilijke emoties te ontdekken en te uitten, hun ervaringen te verwerken en hoe ze positief met leeftijdsgenoten en volwassenen kunnen omgaan. De therapeutische activiteiten vinden plaats in veilige gemeenschaps-centra, ver weg van de hectiek en druk waar zij dagelijks mee te maken hebben. Dus wees trots dat je, terwijl je jezelf of iemand anders verwent met een beauty-full Kerst, tevens enkele van ’s werelds meest kwetsbare kinderen helpt weer te kunnen lachen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com