You are here: Home » Beauty » Essence lanceert een speciale back-2-school look

Essence lanceert een speciale back-2-school look

geschreven door Constance

Het nieuwe studiejaar is begonnen en dan wil je er natuurlijk weer op en top uitzien. Met deze essence back-2-school producten straal je alsof je gisteren terug bent gekomen van je verre strandvakantie!

essence metal art lip & eye liner maak je unieke wings en opvallende lippen want deze metallic liner kan je gebruiken voor je ogen én je lippen. Leuk voor een speelse look en handig om mee te nemen in je rugzak. Door de opvallende kleuren maak je een echt statement!

essence make me glow liquid bronzer zorgt ervoor dat je je mooie zomerteint behoudt. De satijn-rosé tint zorgt voor een zachte glans terwijl de gouden bronzer een zomerse gloed creëert.

essence kiss the frog lipstick kan je vergelijken met het kussen van een kikker. Want net zoals de kikker veranderde in een prins, zo verandert deze lipstick de kleur van je lippen! De groene lipstick reageert op de pH-waarde van je lippen en verandert van kleur.

essence holo rainbow nail polish is een Val opvallende nagellak waarin holografische glittertjes zijn verwerkt die alle kleuren van de regenboog schitteren.

essence correct to perfect cc powder palette helpt je om je oneffenheden van je huid te verdoezelen. Rode plekjes, donkere kringen en een vale teint verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze corrigerende poeders. Je kunt het palet voor een egale, stralende en frisse huid, elke dag gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com