Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810 Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810
  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital
  • Vaderdag tip; Tivoli lanceert de nieuwe Model One Digital Vaderdag tip; Tivoli lanceert de nieuwe Model One Digital
shoppen

C&A introduceert een nieuw winkelconcept

Ruime paskamers, stijlvolle lounges, gratis wifi, smartphone oplaadpunten en hotspots die een outfit op een paspop direct vindbaar maken, dit zijn enkele elementen uit het nieuwe winkelconcept van C&A. En na openingen in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België en Luxemburg was, afgelopen donderdag 14 september, Arnhem aan de beurt.


C&A opende haar nieuwe winkelconcept in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Voorafgaand aan het ontwerp van het nieuwe concept zijn meer dan 20.000 klanten geïnterviewd om de wensen van de shoppers te achterhalen. Nieuw is de belijning op het plafond die de meest optimale looproute aangeeft zodat de klant gemakkelijk vindt waar hij of zij naar op zoek is. Om klanten een huiselijk gevoel te geven is gekozen voor natuurlijke materialen en aardetinten. Het lichtplan is totaal vernieuwd en bestaat uit LED verlichting, passend in de duurzaamheidstrategie van C&A.

De musthaves uit C&A’s collectie zijn makkelijk te vinden door de presentatie van de complete outfit op een hotspot; de verschillende items vindt de klant op kledingrekken eromheen. Het nieuwe winkelconcept geeft je een complete beleving die aansluit bij de veranderende wensen van de huidige klanten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?