You are here: Home » Accessoires » C&A introduceert een nieuw winkelconcept

C&A introduceert een nieuw winkelconcept

geschreven door Constance

Ruime paskamers, stijlvolle lounges, gratis wifi, smartphone oplaadpunten en hotspots die een outfit op een paspop direct vindbaar maken, dit zijn enkele elementen uit het nieuwe winkelconcept van C&A. En na openingen in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België en Luxemburg was, afgelopen donderdag 14 september, Arnhem aan de beurt.


C&A opende haar nieuwe winkelconcept in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Voorafgaand aan het ontwerp van het nieuwe concept zijn meer dan 20.000 klanten geïnterviewd om de wensen van de shoppers te achterhalen. Nieuw is de belijning op het plafond die de meest optimale looproute aangeeft zodat de klant gemakkelijk vindt waar hij of zij naar op zoek is. Om klanten een huiselijk gevoel te geven is gekozen voor natuurlijke materialen en aardetinten. Het lichtplan is totaal vernieuwd en bestaat uit LED verlichting, passend in de duurzaamheidstrategie van C&A.

De musthaves uit C&A’s collectie zijn makkelijk te vinden door de presentatie van de complete outfit op een hotspot; de verschillende items vindt de klant op kledingrekken eromheen. Het nieuwe winkelconcept geeft je een complete beleving die aansluit bij de veranderende wensen van de huidige klanten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com