You are here: Home » Fashion » Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch

Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch

geschreven door Constance

Zoals ik al eerder deze week heb aangekondigd ben ik ook aan de slag gegaan met een smartwatch van Michael Kors, model Bradshaw. Mijn roségouden Fossil horloge is al aan de grote kant (ik heb nl een kleine dunne pols) maar dat geldt voor de Bradshaw nog veel meer, dit horloge is voor mij echt veel te groot én te zwaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik model Bradshaw meer geschikt vindt voor heren dan voor dames, maar dat is mijn persoonlijke mening.

Zoals bij alle smartwatches levert Michael Kors (onderdeel van de Fossil group) bij het horloge een speciale oplader. Dit is een rond schijfje dat je onderop het horloge vastklikt en vervolgens verbindt je de usbkabel met een usbstekker. Het opladen duurt ong. 4 tot 5 uur en als het horloge een software update krijgt moet je ervoor zorgen dat de accu minimaal 50% opgeladen is.

Verder is het belangrijk dat je, op je smartphone, ook Android Wear installeert want dit is de app die de Bradshaw gebruikt. En het koppelen van het horloge met je telefoon gaat heel eenvoudig en snel. (Voor de iPhone gebruikers is er ook speciale software beschikbaar.) Hou er wel rekening mee dat je altijd de Bluetooth verbinding aan moet staan om notificaties te ontvangen, dus je accu van je telefoon kan wel sneller leeg gaan.

Je kunt eigenlijk alle apps van je telefoon op het horloge bekijken, van WhatsApp berichten tm mails maar ook is het mogelijk om speciale apps te downloaden voor Gmail en Google Maps. Ook kan je aangeven welke sportapps je gebruikt zodat je deze ook op de Bradshaw kan bekijken en kan je ook bijhouden welke routes je hebt gelopen en/of gefietst.

Conclusie; Ik heb me wel afgevraagd of ik zelf de Bradshaw zou kopen? Misschien wel als ie kleiner van model was geweest, maar ik weet niet of ik alle functies nu echt zou (gaan) gebruiken. Wat ikzelf wel erg leuk vond was het uitzoeken en ontwerpen van mijn ‘eigen’ wijzerplaat, en dat kan je eigenlijk elk uur van de dag veranderen. Een nadeel vind ik wel dat ie elke dag aan de lader moet, en daar heeft de Fossil Q Grant totaal geen last van, die accu gaat gemiddeld 5 tot 7 dagen mee. Kortom, ik vond het leuk om deze smartwatch te mogen testen, maar ik vind het ook niet heel erg dat ik hem niet mag houden. De reden; het is een leuk speeltje maar voor mij veel te groot en te zwaar en ook het feit dat ie elke dag aan het stroom moet geen pré.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com