You are here: Home » Kindergadgets » Land Rover en iCandy lanceren de iCandy Peach All-Terrain Special Edition wandelwagen

Land Rover en iCandy lanceren de iCandy Peach All-Terrain Special Edition wandelwagen

geschreven door Constance

Tijdens de Frankfurt Motor Show 2017 heeft Land Rover en iCandy een bijzondere samenwerking aangekondigd want daar is de iCandy Peach All-Terrain Special Edition wandelwagen geïntroduceerd.  Deze wandelwagen is speciaal bedoeld voor die ouders die alles uit het leven willen halen. De nieuwe kinderwagen heeft onder meer vier sportieve, met lucht gevulde banden en is daarmee geschikt voor elk terrein en dus elk uitstapje.

De nieuwe iCandy Peach All-Terrain Special Edition is een eerbetoon aan de vele functionaliteiten van Land Rover. De kinderwagen combineert op die manier het design, de technische innovatie en de kwaliteit van twee succesvolle Britse merken. Dit zie je onder meer terug in het bekende Land Rover grillepatroon dat is verwerkt in de kap. Daarnaast komt ook het fijne stiksel van de Land Rover autostoelen terug in de wandelwagen.

Over elk onderdeel van de wandelwagen is goed nagedacht. Zo wordt de nieuwe Peach All-Terrain geleverd met een unieke bijpassende rugzak die eenvoudig in de ruime boodschappenmand onderin de kinderwagen past – voor nét dat beetje extra gemak voor de avontuurlijke ouder. Verder is de wandelwagen uiterst wendbaar en voorzien van vier stevige banden waardoor hij, net als een Land Rover, geschikt is voor elk soort terrein.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com