Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Cellularline Total View selfiestick Test; Cellularline Total View selfiestick
  • Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony Verras jouw valentijn met een perfect cadeau van Sony
  • De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom De nieuwste Sherpa powerpacks, altijd én overal stroom
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat December cadeautip; Xiaomi Redmi 6A smartphone bij Kruidvat
  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
ladygadgets

Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus

De nieuwe Lenovo Moto G5S en Moto G5S Plus smartphones zijn nu in Nederland te koop en deze 2 toestellen zijn 2 toevoegingen aan de Moto G-lijn, de toestellen zijn speciale edities van de Moto G5.


De Moto G5S heeft een volledig metalen body dat bestaat uit één stuk hoogwaardig aluminium. Dankzij de 3000 mAh batterij kun je de hele dag zonder oplader.  En zit je toch zonder batterij? Met de TurboPower-lader heb je in slechts 15 minuten weer 5 uur batterij. Het toestel heeft een 16MP-camera met hoge resolutie en fase-detectie autofocus (PDAF). Door deze snelle focustechnologie maak je altijd de perfecte foto. Met de 5MP groothoekcamera met LED-flits kun je eenvoudig selfies maken, dag én nacht is. De Moto G5S heeft een 5,2” Full-HD display, een 1.4 Ghz octa-core processor en 4G snelheid. Je kunt dus al je filmpjes zonder onderbrekingen kijken en op hoge snelheid surfen op het web. Ook heeft dit model Night Display en Quick Reply.

Moto G5S Plus is het beste van beste. Dit toestel heeft nóg meer features, zoals een 13MP dual-camera aan de achterkant van het toestel, gecombineerd met speciale fotoverbeteringssoftware en een selectieve focus modus voor het schieten van professionele foto’s. De 8MP groothoekcamera van de Moto G5S Plus heeft LED-flits en een nieuwe panoramische modus, zodat je nog meer kunt vastleggen. De Moto G5S Plus beschikt ook over een indrukwekkend volledig metalen unibody-design en een 5,5 Full-HD display, dat perfect is om onderweg naar films te kijken. Daarnaast heeft het toestel een supersnelle Qualcomm Snapdragon 2.0 GHz octa-core processor, met grafische mogelijkheden en ondersteuning voor 4G LTE, zodat je je favoriete apps kunt gebruiken zonder vertraging. Ook deze versie gaat dag en nacht mee door de 3000 mAh batterij inclusief TurboPower-lader.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?