You are here: Home » Huis & Tuin » Philips lanceert de Airfryer XXL

Philips lanceert de Airfryer XXL

geschreven door Constance

De Philips Airfryer heeft er een grote broer bijgekregen, nl. de Airfryer XXL en deze is niet alleen groter, maar heeft ook een innovatieve vetverwijderaar en een warmhoudstand.

Philips Airfryer XXL is de krachtigste Airfryer ooit voor iedereen die gezond wil eten, maar geen concessie wil doen tijdens het koken en door de vernieuwde Twin TurboStar-technologie blijft de smaak optimaal bewaard, terwijl vet actief uit gerechten wordt verwijderd. Het verwijderde vet wordt dan opgevangen in een bakje en deze kan eenvoudig geleegd en schoongemaakt worden. Ondanks dat je nauwelijks olie hoeft te gebruiken worden de gerechten en snacks net zo knapperig en goudbruin als je gewend bent, maar bevatten tot wel 90% minder vet. Zo kun je gemakkelijk en lekker grillen, bakken, braden en frituren en hoef je geen verleiding te weerstaan.

De Philips Airfryer XXL heeft een extra groot gezinsformaat en is snel opgewarmd. Dankzij de warme lucht worden gerechten gelijkmatig bereid, ook al worden de ingrediënten opeengestapeld. Zijn de zoete aardappelfrietjes of Aziatische viskroketjes iets te vroeg klaar? Dan kunnen ze tot wel 30 minuten warm gehouden worden met de speciale warmhoudmodus.

De Airfryer XXL is gebruiksvriendelijk en beschikt over 5 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s die een optimale bereiding ondersteunen. Het apparaat beschikt over een QuickClean-mand met antiaanbaklaag en het uitneembare rooster is binnen een handomdraai weer schoon. Bovendien zijn alle verwijderbare onderdelen vaatwasmachinebestendig  en die bekende frituurgeur behoort officieel tot het verleden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com