You are here: Home » Beauty » Beauty Kitchen Konjac Sponge

Beauty Kitchen Konjac Sponge

geschreven door Constance

Er is een nieuwe manier om je gezicht te reinigen en wel met eenn Konjac Sponge. De Konjac Sponge is een milieuvriendelijke spons (100% natuurlijk) gemaakt van pure eetbare plantaardige wortels. Want Konjac plant is een vaste plant die voor 97% uit water bestaat, rijk aan mineralen en PH-neutraal is zodat de huid perfect in balans blijft. De 100% biologisch afbreekbare en volledig duurzame plantaardige vezels worden voor deze spons gemengd met natuurlijk water gefilterd door vulkanisch gesteente.

Bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) is het merk Beauty Kitchen te koop en Beauty Kitchen heeft 3 verschillende type Konjac Sponges in het assortiment.

De Beauty Kitchen Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge & Antioxidant Green Tea Facial Konjac Sponge maken niet alleen je gezicht schoon maar je huid voelt ook zijdezacht aan en ziet er stralend uit. De Mineral Rich Bamboo Charcoal Facial Konjac Sponge is rijk aan mineralen, dat je poriën diep reinigt en ook wordt overtollige olie en vuil geabsorbeerd.

Voor gebruik spoel je de Konjac spons af en laat je het vocht absorberen. Knijp het overtollige vocht eruit en reinig de huid voorzichtig. Je hoeft hierbij geen reiniger te gebruiken, maar je kunt er eventueel een klein beetje van op je spons doen. Als je een reiniger toevoegt zal de spons helpen om het beter zijn werk te laten doen en na afloop laat de spons gewoon drogen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com