Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw: Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel Nieuw: Andrélon Skin Ochtend Boost Douchegel
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
  • Andrélon Zomer Care voor zomerhaar Andrélon Zomer Care voor zomerhaar
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Buddha to Buddha Charity Collection Buddha to Buddha Charity Collection
  • Pandora breidt haar Essence collectie uit Pandora breidt haar Essence collectie uit
shoppen

Nieuw Andrélon Zilver Care

Andrélon lanceert een nieuwe serie haarverzorging; Zilver Care. En Andrélon Zilver Care vermindert de gele gloed in blond (geverfd) en grijs haar; van donkerblond tot goudblond en van asblond tot platinablond.

Welke kleur (geverfd) blond je haar ook is, soms krijgt het een gele gloed en ogen je blonde lokken niet meer zo fris. De nieuwe Andrélon Zilver Care lijn bestaande uit een shampoo, conditioner en voedend masker zorgt ervoor dat je haar er weer verzorgd en fris uit ziet. De gele gloed verdwijnt als sneeuw voor de zon en je hebt jouw stralende look snel weer terug.

De Andrélon Zilver Care producten bevatten een blauw-paars pigment. Deze kleur ligt in de kleurencirkel tegenover geel, het zijn dus complementaire kleuren. Het pigment vermindert de gele gloed in grijs of blond (geverfd) haar. Laat het product 2-5 minuten inwerken voor je het uitspoelt, zodat het goed zijn werk doet en de gele gloed vermindert. Liever een nog koelere kleur? Laat het product dan iets langer intrekken.

WIST JE DAT… Ice White Blonde de laatste trend op het gebied van blonde kleuren is? Bij deze asblonde kleur zijn alle warme tonen uit het haar gehaald, wat je haar een supercoole look geeft.

De Andrélon Zilver Care producten zijn verrijkt met de ingrediënten keratine en parel extract. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de natuurlijke glans in je haar wordt geactiveerd en het tegelijkertijd een intensieve voeding krijgt. Je haar ziet er weer gezond en verzorgd uit.

Gebruik eerst de Andrélon Zilver Care shampoo, daarna het voedende masker en dan de conditioner. De shampoo zorgt er voor dat je haarschubben open gaan, het masker voedt het haar intensief, waarna de conditioner de haarschubben weer sluit. Was de conditioner uit met koud water. Dit helpt ook bij het sluiten van je haarschubben.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?