You are here: Home » Beauty » Nieuw Andrélon Zilver Care

Nieuw Andrélon Zilver Care

geschreven door Constance

Andrélon lanceert een nieuwe serie haarverzorging; Zilver Care. En Andrélon Zilver Care vermindert de gele gloed in blond (geverfd) en grijs haar; van donkerblond tot goudblond en van asblond tot platinablond.

Welke kleur (geverfd) blond je haar ook is, soms krijgt het een gele gloed en ogen je blonde lokken niet meer zo fris. De nieuwe Andrélon Zilver Care lijn bestaande uit een shampoo, conditioner en voedend masker zorgt ervoor dat je haar er weer verzorgd en fris uit ziet. De gele gloed verdwijnt als sneeuw voor de zon en je hebt jouw stralende look snel weer terug.

De Andrélon Zilver Care producten bevatten een blauw-paars pigment. Deze kleur ligt in de kleurencirkel tegenover geel, het zijn dus complementaire kleuren. Het pigment vermindert de gele gloed in grijs of blond (geverfd) haar. Laat het product 2-5 minuten inwerken voor je het uitspoelt, zodat het goed zijn werk doet en de gele gloed vermindert. Liever een nog koelere kleur? Laat het product dan iets langer intrekken.

WIST JE DAT… Ice White Blonde de laatste trend op het gebied van blonde kleuren is? Bij deze asblonde kleur zijn alle warme tonen uit het haar gehaald, wat je haar een supercoole look geeft.

De Andrélon Zilver Care producten zijn verrijkt met de ingrediënten keratine en parel extract. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de natuurlijke glans in je haar wordt geactiveerd en het tegelijkertijd een intensieve voeding krijgt. Je haar ziet er weer gezond en verzorgd uit.

Gebruik eerst de Andrélon Zilver Care shampoo, daarna het voedende masker en dan de conditioner. De shampoo zorgt er voor dat je haarschubben open gaan, het masker voedt het haar intensief, waarna de conditioner de haarschubben weer sluit. Was de conditioner uit met koud water. Dit helpt ook bij het sluiten van je haarschubben.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com