You are here: Home » Accessoires » Test; Fossil Q Grant Hybrid horloge vs Michael Kors Bradshaw

Test; Fossil Q Grant Hybrid horloge vs Michael Kors Bradshaw

geschreven door Constance

Ik draag zelf, sinds een paar weken, een zgn. Fossil Q Grant Hybrid horloge en toen mij gevraagd werd of ik de Michael Kors Bradshaw Smartwatch (ook onderdeel vd Fossil groep) wilde testen hoefde ik niet lang na te denken. Er zijn nl. wel wat verschillen tussen een hybride horloge & een smartwatch en deze zal ik voor jullie op een rijtje zetten.

De Fossil Q Grand Hybrid ziet eruit als een normaal horloge, maw. dit horloge heeft een normale wijzerplaat met wijzers én heeft een paar handige functies die je, met behulp van je smartphone, kan bedienen. En je krijgt de meldingen ook niet op de scherm te zien maar dmv. een gekleurd lampje (dit zit links onderaan het horloge en je kunt zelf de kleur van de notificatie bepalen) en ook kan je hierbij een trilling laten voelen. De trilling heb ikzelf snel uitgezet want ik vond het best irritant, zeker als je ’s nachts lag te slapen en er een notificatie van bijv. FB, Insta of je mail binnenkomt. Ik werd er wakker van dus dat was, voor mij althans, heel snel klaar.

Het horloge heeft ook een bewegingssensor en hij telt je stappen en de afgelegde aantal kilometers en het aantal calorieën die je hebt verbrand en ook wordt je slaapritme bij gehouden.

In de app kan je precies instellen waarvoor je de notificaties wilt ontvangen en dat kan ook nog eens op persoonsniveau. Maw als ik een WhatsApp van Tesman en/of Testvriendin binnen krijg, en mijn telefoon zit in mijn tas, kan ik de waarschuwing precies instellen zodat ik weet wie mij heeft geappt. En dat zelfde geldt ook voor mail, telefoongesprekken, Insta en FB. Je kunt net zoveel notificaties instellen als je wilt, maar dat gaat wel ten koste van je accu. Het horloge zelf heeft een batterij maar het ‘smart’ gedeelte moet opgeladen worden. Bij mij werkt dit ong. 5 dagen zondag dat ie aan de lader moest. Die lader is op zich wel iets bijzonders, het is soort kussentje waar het laadstation in is verwerkt. Het ziet mooi uit maar is wel weer een extra item dat je moet meenemen als je op vakantie/reis gaat.

Fossil heeft sinds vorige week een update gedaan vwb. de app, in combinatie met de Q Grant, en nu gaat het koppelen van het horloge aan de app niet zo heel gemakkelijk en vlekkeloos meer, helaas.

De Michael Kors Bradshaw Smartwatch is een ‘echte’ smartwatch, compleet met een touchscreen wijzerplaat. En over de mogelijkheden van deze smartwatch lees je later deze week meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com