Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band WiFi extender
  • Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital
ladygadgets

Test; Mobiele hotspot Netgear AirCard 810

Ik ben gevraagd om de Netgear AirCard 810 te testen. Wat kan je hier allemaal mee? Met de Netgear AirCard 810 creëer je een mobiele hotspot met een veilige en supersnelle internetverbinding met ondersteuning van 4G LTE-categorie 11 (downloaden op 600 Mbps). 802.11ac Je kan sms-berichten ontvangen en dataverbruik op het kleuren-LCD-aanraakscherm volgen en zelfs tot maximaal 15 Wi-Fi-apparaten, zoals een smartphone, tablet en laptop aansluiten. De levensduur van de batterij is ong. 11 uur en met Jump Boost kan je ook je smartphone of andere kleine draagbare USB-apparaten zoals een draagbare batterijbank opladen.

Wat is nu het voordeel van zo’n mobiele hotspot? De AirCard 810 is ontworpen met de nieuwste Wi-Fi-beveiligingsprotocollen waardoor het veiliger is dan veel openbare Wi-Fi-netwerken dus perfect als je met collega’s in een openbare gelegenheid of restaurant zit te werken. Maar ook op reis werkt ie prima want je hoeft nu niet langer te zoeken naar een koffiebar of afhankelijk van de Wi-Fi in je hotel te zijn. De hotspot is ontgrendeld en werkt met 4G LTE en 3G-netwerken in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië en met 3G-netwerken wereldwijd.

Het installeren werkte prima en ook had ik een heel snelle internetverbinding, alleen zit er wel een maar aan de AirCard, je moet nl. een extra simkaart aanvragen want je koppelt je AirCard aan je telefoon. Dus dat moet je niet vergeten te doen en verder vind ik het ook een vrij kostbaar apparaat, niet als je de AirCard zakelijk gebruikt maar wel als je hem particulier wilt aanschaffen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?