You are here: Home » Shoppen » Boulderen met The North Face

Boulderen met The North Face

geschreven door Constance

Ik heb hoogtevrees dus toen ik werd uitgenodigd door The North Face om mee te gaan boulderen ging ik heel graag de uitdaging aan, zeker toen ik begreep dat boulderen klimmen zónder touwen is!

In Amsterdam kan je op verschillende locaties boulderen en wij waren uitgenodigd bij Het Lab. Zoals ik al zei is boulderen klimmen zonder touwen, maar het voordeel is dat de klimmuren niet hoger zijn dan 4,5 meter. (Officieel is boulderen: boven op een rotsblok klauteren.) Maar omdat er binnen geen rotsblokken beschikbaar zijn, zijn er klimwanden met routes gebouwd. Je kiest 1 kleur en je gaat dan net zolang klimmen totdat je bovenaan de wand bent. Ben je bang om te vallen? Je krijgt eerst een cursus vallen en overal liggen grote valmatten. De gevorderden boulders springen zelfs van blok naar blok en ook op zijn kop hangen is mogelijk. Ik vond het reuze leuk om te doen, en is ook zeker een aanrader voor dames die eens iets anders willen tijdens een vrijgezellenfeest of een speciale verjaardag.

Nu vraag je je misschien af wat heeft boulderen met The North Face te maken. Klimmen is een van de sporten waar The North Face extra aandacht aangeeft en dat komt naar voren in de campagne ‘Walls are meant for Climbing!’

En voor dit soort sportieve activiteiten heeft The North Face ook heerlijke kleding. Mijn outfit bestond uit het Reaxion Amp-Shirt dat je lekker droog en warm houdt, of je nu binnen of buiten sport. En de Pulse capri is niet alleen perfect tijdens het klimmen, maar is ook heerlijk tijdens een yoga of pilates les.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com