You are here: Home » Beauty » Kruidvat lanceert de nieuwe Skin Science Derma Sensitive lijn

Kruidvat lanceert de nieuwe Skin Science Derma Sensitive lijn

geschreven door Constance

Speciaal voor de gevoelige en reactieve huid heeft Kruidvat de nieuwe Skin Science Derma Sensitive lijn geïntroduceerd.  De producten zijn zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten om je natuurlijke huidflora te herstellen en jouw huid optimale bescherming te bieden. Deze producten bieden de perfecte dagelijkse huidverzorging voor de gevoelige en reactieve huid met een geavanceerd complex van de hoogwaardige ingrediënten Ectoin, Ecoskin en Defensil.

De productlijn bestaat uit een dagcrème, een nachtcrème, een serum en een huidolie voor de gevoelige en reactieve huid die direct en langdurig een kalmerend huidgevoel geven. Wanneer je je comfortabel voelt met je uitstraling, word je vanzelf zelfverzekerder en optimistischer. Kruidvat Skin Science Derma Sensitive biedt de oplossing voor voel- en zichtbare kenmerken die gepaard gaan met een gevoelige en reactieve huid. Zoals een jeukende huid, roodheid, een schilferige huid, een ruwe huid, een grauwe doffe uitstraling en een droge, trekkerige huid.

Kruidvat Skin Science Skin Recovering Day Cream helpt de verstoorde natuurlijke huid- flora herstellen en stimuleert de biologische beschermingsfunctie van de gevoelige en reactieve huid. Naast probiotica, bevat deze formule het actieve ingrediënt Ectoin. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat het jeukende, branderige en trekkerige huidgevoel als gevolg van een droge huid vermindert. De intens hydraterende en verzachtende werking kalmeert en vermindert roodheid en andere zichtbare kenmerken van een geïrriteerde huid.


Kruidvat Skin Science Skin Rebalancing Night Cream helpt de vochtbalans herstellen en versterkt de biologische huidfuncties voor een verbeterde huidtolerantie van de gevoelige en reactieve huid. Naast probiotica bevat deze crème het natuurlijk aminozuur Ectoin met een 2-voudige beschermende werking tegen celbeschadiging en huidveroudering. De voedende en herstructurerende werking gedurende de nacht verbeteren het huidcomfort en de natuurlijke uitstraling van de huid. Breng deze nachtcrème elke avond aan op gezicht, nek en decolleté nadat je je huid hebt gereinigd.

Kruidvat Skin Science Soothing Oil Kruidvat Skin Science Soothing Oil verzacht en voedt je droge en gevoelige huid. Deze formule bevat het actieve ingrediënt Defensil, dit brengt de huid tot rust en helpt het herstelproces. Naast de 24 uur lang vochtregulerende werking biedt de rijke olie intensieve verzorging van extra droge plekjes. Deze lichte, niet vette formule maakt de huid heerlijk zacht terwijl de huidelasticiteit en stevigheid wordt behouden. Het resultaat: een gekalmeerde en soepele huid.

Kruidvat Skin Science Instant Calming Serum gebruik je dagelijks vóór de dagcrème of afzonderlijk als een intensieve behandeling bij een geïrriteerde huid. Deze serum geeft direct een langdurig kalmerend effect aan je geïrriteerde, rode en gevoelige huid. Naast het actieve ingrediënt Ectoin® bevat deze lichte formule met voedende eigenschappen het stofje Defensil. Dit zorgt er voor dat de biologische huidbarrière wordt beschermd en versterkt en heeft tevens een ontstekingsremmende werking.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com