You are here: Home » Eten & koken » Voordelig uiteten met RestaurantKaart

Voordelig uiteten met RestaurantKaart

geschreven door Constance

Eet je vaak buiten de deur? En wil je dit met 50% korting doen? Schaf dan de RestaurantKaart aan want op vertoon van de RestaurantKaart app eet je voor de helft van de prijs en dit geldt ook voor minimaal 1 van je tafelgenoten. Dus ideaal voor iedereen die graag uit eten gaan.


RestaurantKaart kiest haar restaurants nauwkeurig uit en garandeert daarmee een goed en gevarieerd aanbod. Met RestaurantKaart kun je bij bijna 700 restaurants in Nederland terecht. Zo kan je eten bij The Harbour Club in Amsterdam, Surya in Utrecht of Rosso in Rotterdam. Ontdek via de app telkens weer nieuwe restaurants of breng vaker een bezoek aan je favoriete restaurant.

In tegenstelling tot andere aanbieders krijg je met RestaurantKaart geen actie-menu, maar bestel je gewoon van de kaart. RestaurantKaart kun je het hele jaar door en onbeperkt gebruiken. De korting geldt altijd van maandag tot en met donderdag, maar ook vaak in het weekend.

De handige app toont alle aangesloten restaurants bij jou in de buurt, maar navigeert je ook door andere steden in Nederland. De app functioneert tegelijkertijd als pas, waardoor je de korting altijd op zak hebt.

Je meldt jezelf aan via de website van RestaurantKaart, waarna je je RestaurantKaart meteen kan gebruiken. Een lidmaatschap kost €6,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. Met RestaurantKaart krijg je 50% korting op het eten en je drankjes betaal je volledig. Als je 3x per jaar uit eten gaat, heb je je abonnement al terugverdiend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com