You are here: Home » In & om het huis » December cadeaumaand; Warme voeten met wollen huissokken

December cadeaumaand; Warme voeten met wollen huissokken

geschreven door Constance

De afgelopen dagen was het opeens koud en guur weer en ik krijg dan altijd gelijk last van koude voeten, en niet alleen als ik buiten loop maar ook binnen bij de verwarming/houtkachel. In Scandinavië is het de gewoonte om je schoenen en laarzen, zodra je binnen bent, gelijk uit te trekken en dit hebben Testman en ik al overgenomen. Ik vind het niet alleen veel comfortabeler om lekker op mijn sloffen in huis te lopen, maar het is ook nog eens hygiënischer, want je loopt niet alle viezigheid die onder de schoenen of laarzen zit, mee je slaapkamer of badkamer in.

Toch heb ik, ondanks mijn lekkere sloffen met schapenvacht, vaak last van koude voeten. En ook hier hebben de Scandinaviërs een perfecte oplossing voor, nl. wollen huissokken (met of zonder nopjes). Ik heb ooit, tijdens een IKEA presentatie, een paar heerlijk warme wollen sokken gekregen, die voor in huis bedoelt waren. En aangezien Testman deze sokken ook wel wilde, ben ik gaan speuren waar ik deze huissokken kon bestellen.

En ik heb ze gevonden, het gaat om de Apollo huissokken en deze zijn gemaakt van oa. wol. Inderdaad krijg je geen koude voeten (of zweterige voeten) in deze sokken en ze kunnen gewoon in de wasmachine. Ben je nu niet zo’n sokkenfan en wil je toch warme voeten dan zijn ‘Woolwarmers‘ perfect, deze gemaakt van 100% wol.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com