You are here: Home » Eten & koken » Het Beste van Kookschrift van een Kookgek – een ode aan Joop Braakhekke

Het Beste van Kookschrift van een Kookgek – een ode aan Joop Braakhekke

geschreven door Constance

Ik heb alle delen in de (keuken)kast staan; Kookschrift van een Kookgek door chefkok Joop Braakhekke. En de recepten zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar de ingrediënten van allerlei klassieke Franse gerechten.

En wie herinnert zich niet de kookprogramma’s van Joop? Want met het tv-programma Kookgek heeft Joop een groot aantal recepten onder de aandacht van het grote publiek gebracht.

Je vindt in ‘Het Beste van Kookschrift van een Kookgek’ Joop Braakhekke zijn allerbeste brasserie klassiekers; van tonijncarpacco tot Caesar Salad, en van lamsnek tot pain perdu. En alle recepten zijn aangevuld met verhalen en foto’s uit Joop zijn leven. En of je nu een sterrenchef of een beginnende thuiskok bent, met dit kookboek, vol met eenvoudige en tijdloze recepten, kan iedereen uit de voeten.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com