You are here: Home » Beauty » Nieuw; Dr. Organic Charcoal Huidverzorgingslijn

Nieuw; Dr. Organic Charcoal Huidverzorgingslijn

geschreven door Constance

Wist je dat houtskool je huid kan reinigen, zuiveren en ontgiften? Met de toenemende luchtvervuiling is het belangrijk de huid geregeld te zuiveren en daarvoor
is geactiveerde houtskool het perfecte ingrediënt. Geactiveerde houtskool reinigt de huid intensief en rekent af met overtollige talg en tal van onzuiverheden. De gloednieuwe Dr. Organic Charcoal reinigingslijn zorgt dat je huid heerlijk schoon en fris blijft en dat onzuiverheden geen kans krijgen de huid onrustig te maken.

De houtskool die Dr. Organic in de Charcoal lijn gebruikt, is afkomstig van eikenbomen die duurzaam worden geteeld. De Dr. Organic Charcoal reinigingslijn is vrij van parabenen, SLS, synthetische kleurstoffen en andere veel voorkomende, niet-natuurlijke toevoegingen. Naast het Charcoal reiningscomplex bevat de Charcoal lijn een mix van biologische oliën en plantenextracten, waaronder: Aloë vera Komkommer Kaneelblad. De Dr. Organic Charcoal lijn is met name geschikt voor de vette en naar onzuiverheden neigende huid.

Het Organic Charcoal Face Mask  is een Anti-pollution gezichtsmasker dat overtollige talg en onzuiverheden verwijdert en de poriën zuivert, ontgift en reinigt. En het is verrijkt met verzorgende fruitextracten. Dit diep reinigende gezichtsmasker bevat geactiveerde houtskool en een combinatie van bioactieve ingrediënten waaronder natuurlijke fruitzuren. Het verwijdert vuil en vet effectief en reinigt de poriën diep. Het resultaat is een heerlijk frisse huid en een heldere teint.

Organic Charcoal Face Wash  is een anti-pollution gezichtsreiniging die helpt onzuiverheden te elimineren en diep reinigt en een verbetering van je teint geeft. Het is ook extra effectief dankzij biologische oliën en fruitextracten. Deze gezichtsreiniging met geactiveerde houtskool, een mix van biologische oliën
en fruitextracten heeft een diep reinigende werking maar is mild voor de huid.. Het helpt bij het verwijderen van onzuiverheden als vuil en vet en zorgt voor
een heldere, frisse teint.

Organic Charcoal Face Scrub reinigt intensief en verwijdert de dode huidcellen. De scrub is de ideale voorbereiding op het Dr. Organic Charcoal Face Mask.

Organic Charcoal Shampoo is een zuiverende shampoo en zorgt ervoor dat vuil, stof en talg van zowel het haar als van de hoofdhuid effectief worden verwijderd. De geactiveerde houtskool in combinatie met biologische oliën en fruitextracten zorgt voor heerlijk schoon haar en een frisse hoofdhuid!

Organic Charcoal Conditioner is een hydraterende conditioner met geactiveerde houtskool verwijdert effectief onzuiverheden en vet uit het haar en van de hoofdhuid. De biologische oliën en fruitextracten zorgen voor heerlijk zacht, vitaal, doorkambaar haar en een zacht verzorgde hoofdhuid.

Organic Charcoal Body Wash zorgt voor een schoon en verkwikkend effect, door de unieke eigenschapen van geactiveerde houtskool, gecombineerd met biologische essentiële oliën en fruitextracten met een zuiverende werking. Onzuiverheden als vuil en vet worden effectief van de huid verwijderd.

Organic Charcoal Toothpaste zorgt voor mooie witte tanden, reinigt en verzacht je mond en beschermt je gebit tegen cariës en verwijdert plak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com