You are here: Home » Beauty » Noir Stockholm Haircare

Noir Stockholm Haircare

geschreven door Constance

Noir Stockholm Haircare is nu (eindelijk) in Nederland verkrijgbaar. Dit is een lijn van compromisloze haarverzorgingsproducten, ontwikkeld door Hans Nilsson en Ellen Ericsson, de oprichters van de high-end salon Noir Stockholm. De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorgingsroutine te creëren.
Voor de geur van de producten is gebruik gemaakt van premium quality parfums. Elk product heeft een eigen, uniek aura, behorend tot dezelfde familie van warme, sensuele geuraccenten. Delicaat wanneer deze alleen wordt gebruikt en in combinatie met de andere Noir Stockholm geuren wordt door de verschillende geurlagen een exclusief, persoonlijk geurboeket opgebouwd. Door alleen de meest verfijnde geuren te gebruiken, zijn de producten voorzien van een krachtige, superieure kwaliteit. Een aanwezige maar zeker geen zware geur, die net dat discrete vleugje van warme en sensuele frisheid achterlaat. De Noir Stockholm-verpakking is gemaakt van lichtgewicht, recyclebaar aluminium, van PET en van gecertificeerd milieuvriendelijk papier. De verpakkingen zijn gebruiksvriendelijk; de vorm van de flessen ligt perfect in de hand, de spray werkt soepel en de deksels zijn makkelijk te openen. Elk product uit de Noir Stockholm-lijn heeft een eigen verhaal, te lezen op de verpakking. Verhalen die vanaf nu gedeeld en geleefd kunnen worden, door hun inspirerende karakter.

En dit is de line-up van de producten; Grand Opening shampoo en conditioner, Epic Retreat shampoo, conditioner en deep conditioning treatment mask, Picture Perfect finishing spray, Grand Ambition volume spray, Beach Muse sea minerals spray, Sahara Love Story dry shampoo & texturising spray for blondes, Dear Darkness dry shampoo & texturising spray for brunettes, Editors Choice silkes cream, Editoral Swirl curl cream, Paste Poetry texture & definition paste.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com